SL - Mačva prekinula negativan niz, remi na Banjici

Autor: Beta Beta
nedelja 04.11.2018.
18:44
Izvor: Beta

Četiri postignuta gola i četrnaest kartona viđeno je na dve utakmice 15. kola Super lige Srbije odigrane u nedeljnom terminu od 16 časova.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Zanimljiv bilans na dve utakmice 15. kola Super lige Srbije odigrane u nedelju od 16 časova.

Mačva je u Šapcu savladala Voždovac rezultatom 2:0 (1:0) i tako prekinula niz od četiri uzastopna poraza u prvenstvu i kupu.

Najviše posla u Šapcu imao je sudija Aleksandar Vasić koji je pokazao osam žutih i dva crvena kartona na današnjoj utakmici.

Domaćin je stigao do vođstva golom Mladena Lazarevića u četvrtom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena. Lazarević je bio precizan sa bele tačke, a gosti su u tim trenucima ostali na terenu sa desetoricom usled isključenja Miloša Mihajlova.

Voždovac se nije predavao iako je čitavo drugo poluvreme igrao sa desetoricom, ali je Mačva duboko u nadoknadi overila pobedu preko Nenada Gavrića.

Mačva je prvom pobedom posle tri vezana poraza u SL došla do devete pozicije sa 16 bodova, dok je Voždovac s bodom manje na 11.

Na Banjici Rad i Spartak igrali su nerešeno, a domaćin je do boda uspeo da dođe i pored igrača manje na terenu.

Spartak je poveo golom u 70. minutu iz jedanaesterca koji je skrivio Aleksandar Busnić, pritom zaradivši drugi žuti karton.

Nošeni podrškom s tribina "Građevinari" su u 80. minutu pogotkom Bogdana Mladenovića na asistenciju Aleksandra Lutovca stigli do izjednačenja.

Spartak je meč takođe završio s igračem manje, pošto je Vladimir Torbica u 88. dobio drugi žuti karton.

Rad je deveti sa 15 bodova, dok je Spartak na 15. mestu sa 11.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke