SL - "Loto" u Gornjoj varoši, Dinamo pred ispadanjem

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
18:20
Izvor: Sportske.net

Sedam golova u mreži OFK Bačke na gostovanju u Gornjoj varoši. Rad dobio derbi začelja, Voždovac ponovo poražen u Surdulici.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Tri utakmice 34. kola plej-auta u Super ligi Srbije odigrane su u terminu od 16 časova. Na tri meča palo je 14 pogodaka, a najviše ih je viđeno u Gornjoj varoši.

Preporođena ekipa Zemuna savladala je OFK Bačku rezultatom 7:0 (4:0) i drugom vezanom pobedom uvećala svoje šanse za opstanak u ligi iako se i dalje nalazi u zoni ispadanja.

Zemun je "načeo" rivala u drugom minutu preko Momčila Mrkaića, a posle pola časa igre na semaforu je stajalo 4:0! Drugi gol za domaće postigao je Ivan Ilić, zatim je ponovo pogodio Mrkaić, a na 4:0 povisio je Emir Azemović.

U drugom poluvremenu Momčilo Mrkaić kompletira het-trik. Šesti gol za Zemun bio je delo fudbalera Bačke Darka Gojkovića, a "sedmicu" je zaokružio Nemanja Tomić.

Zemun je tako na poslednje dve utakmice postigao 12 pogodaka, što je više od polovine onoga što je dato na 32 utakmice od početka sezone (21 gol)!

Derbi začelja između Rada i Dinama rešen je pogotkom Vladimira Volkova u 9. minutu.

Radnik je u Surdulici još jednom izašao kao pobednik duela sa Voždovcem. Danas je bilo 4:2 (1:0) za domaćina, a golove za Radnik postigli su Tomislav Pajović, Igor Zlatanović, Filip Stojanović i Uroš Damnjanović.

Oba gola za Voždovac postigao je bivši napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić.

Poslednja utakmica 34. kola plej-aut faze Super lige igra se u Šapcu gde Mačva dočekuje Spartak.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke