SL - Junak malog gradskog derbija najbolji igrač 13. kola

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.10.2018.
17:11
Izvor: Sportske.net

Dvostruki strelac i junak utakmice u Gornjoj Varoši imenovan je za najboljeg igrača 13. kola Super lige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Zemuna ostvarili su za vikend važnu pobedu u malom gradskom derbiju sa Voždovcem. Gornjovarošani su slavili sa 2:1, a pobedu Zemunu doneo je dvostruki strelac Momčilo Mrkaić.

Upravo je napadač Zemuna proglašen za najboljeg igrača 13. kola Super lige Srbije u izboru zvaničnog sajta domaćeg prvenstva.

Mrkaić je osim dva postignuta gola tokom čitavog meča sa "Zmajevima" odličnim kretanjima i saradnjom sa saigračima pravio razliku na terenu, tako da nije bilo dileme kome će pripasti zvanje najboljeg pojedinca u 13. kolu Super lige.

Na zvaničnom sajtu takmičenja navodi se da je Mrkaić najozbiljniju konkurenciju imao u liku prvotimca Vojvodine Ezea Vinsenta koji takođe pružio sjajnu partiju u duelu sa Dinamom iz Vranja.

Momčilo Mrkaić (28) je rođen u Trebinju, igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u ekipi Leotara. Tokom karijere je nastupao i za Bežaniju, beloruski Gomel, Zemun, BSK iz Borče, Drinu iz Zvornika, Radnik iz Bijeljine, Vitez, Zrinjski i Javor Matis, odakle je ovog leta i stigao u ekipu Zemuna.

Tokom aktuelne sezone zabeležio je šest prvenstvenih nastupa i postigao dva pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke