SL - Javor 'zaljuljao' Vošu, tri isključenja za Novosađane!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.12.2016.
18:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine pretrpeli su četvrti ovosezonski poraz u domaćem šampionatu, pošto su u prvom meču 20. kola Superlige doživeli šokantan poraz u Ivanjici.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Prva utakmica 20. kola Superlige Srbije odigrana je u Ivanjici gde su fudbaleri Javor Matisa ugostili novosadsku Vojvodinu i slavili rezultatom 2:1 (1:1) u vrlo interesantnom meču.

Golove pogledajte OVDE!

Jako dinamična i prilično interesantna utakmica obilovala je prilikama, pre svega pred golom domaćeg tima, ali su fudbaleri Vojvodine na kraju ostali "kratkih rukava", a pride su zaradili i tri isključenja.

Već u drugom minutu susreta Novosađanima je prvi put poništen gol zbog navodne ofsajd pozicije, a nedugo zatim Ašćerić loše reaguje u kontranapadu i ne uspeva da uputi precizan pas ka Filipu Malbašiću koji je išao sam ga golu Javor Matisa.

Nakon lepe akcije Antića i Paločevića po levoj strani terena Nikola Trujić je u 27. minutu zapretio domaćinu, ali je golman Đogatović intervenisao i sprečio Novosađane da stignu do prednosti.

Na isteku pola časa igre gosti ipak stižu do vodećeg gola i to posle još jedne akcije po levoj strani i sjajne reakcije Filipa Malbašića koji je prihvatio loptu između dvojice igrača Javora i zatim je poslao u mrežu domaće ekipe.

Bio je to sedmi pogodak Filipa Malbašića u tekućem šampionatu, ali radost Novosađana nije dugo trajala jer je domaćin stigao do izjednačenja već u 34. minutu.

Očajno postavljenu odbranu Vojvodine domaćin koristi da iz prekida stigne do prilike koju u izjednačujući pogodak pretvara Darko Bjedov. Bio je to deveti gol najboljeg strelca Javor Matisa u tekućoj sezoni.

Do odlaska na odmor gosti su imali još jednu odličnu priliku preko Ašćerića ali je ovaj glavom šutirao preko gola iz jako dobre pozicije.

Novosađani su u nastavku imali više od igre, stvorili više prilika, ali su se na kraju radovali igrači Javor Matisa.

Najbolje prilike za Vojvodinu imao je Aleksandar Paločević koji je u 61. minutu pogodio igrača Javor Matisa koji je stajao na gol liniji, ali se mora priznati da je domaćin pripretio u dva navrata.

Kazna za promašaje bila je brutalna, ali je pre drugog gola Javor Matisa gost ostao sa desetoricom na terenu i bez glavnog i pomoćnog trenera jer su crvene kartone dobili Vladimir Kovačević, Nenad Lalatović i Dragan Šarac.

U poslednjem minutu regularnog toka susreta Milisavljević uspeva da uputi udarac sa ivice kaznenog prostora i da pogodi donji levi ugao Kordićevog gola i tako donese šestu pobedu Javor Matisu na poslednjih sedam utakmica.

Vojvodina je večerašnjim porazom izgubila korak za Partizanom i Crvenom zvezdom, pa od "večitih" zavisi da li će iskoristiti "kiks" Novosađana.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Saturday, 10.12.2016
13:30

Vala dosta se Vosa i provlacila,protiv nas ih nedavno spasile stative i precke,jedva pobedili Mladost...Bilo je i vreme da (konacno) izgube.

avatar
mister no
Saturday, 10.12.2016
14:34

sudija zavrsio posao u korist partizana !

avatar
X
Saturday, 10.12.2016
12:04

@ŽezanPravopis na nivou nema sta. Ja samo kazem da je sve opravdano. Ne kazem da igraci Partizana i Zvezde nemaju drugaciji tretman, samo kazem da je svaki crveni zasluzen i da je gol opravdano ponisten. To da li Partizanovi i Zvezdini igraci psuju pa ne dobiju nista nema nikakve veze sa ovom utakmicom. Uostalom, da je pravde Lalatovic bi odvano bio odstanjen iz fudbala jer takav kocijas dugo nije vidjen na ovim prostorima.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 09.12.2016
20:12

najnovija vest Toncev dovodi Lalatovica, kuku nama ode general Rastavac...

avatar
Friday, 09.12.2016
20:11

nakon 2 dva poništena gola i isključenja doro smo i prošli

avatar
X
Saturday, 10.12.2016
00:10

Trujic rukom unosi loptu u gol a vi placete sto je taj gol ponisten. Igrac se buni kod dosudjenog faula psovkom i odmahivanjem rukama i ocekujete da mu sudija progleda kroz prste. Pa u kojoj ligi to moze tako? I niste dobili 3 iskljucenja za igrace u toku utakmice jer je jedan crveni zaradjen na kraju zbog vredjanja sudije, a isto tako verujem da Lalatovic nije bas nevinasce..

avatar
Sunday, 11.12.2016
11:54

Ipak je bila ruka, u pravu si. Ostaje jos samo da se vidi (ne znam kako, nemamo mi uslove za to) da li je bio ofsajd Trujica u drugoj situaciji...

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 10.12.2016
13:02

Pa šta ako su oba poništena gola i isključenja opravdana? Ne kažem da jesu jer nisam video/gledao ali ti nigde nisi napisao da nisu opravdano.

avatar
Saturday, 10.12.2016
12:03

Zeza, nije vam valjda i sad Partizan kriv?! Posteno je da se kaze samo da ovaj rezultat odgovara i jednima i drugima, a ne prvo nama pa tek onda njima, svasta...

avatar
slaninar
Saturday, 10.12.2016
08:33

igramo u ligi gde se blizancima sve ovo gleda kroz prste i kojima se sude penali na ovakvim terenima i ciji treneri i igraci psuju sve zivo i ne budu iskljuceni i kojima se sve na tacnu servira. tako da ne vidim smisao tvog komentara.

avatar
Saturday, 10.12.2016
01:49

Jesi li ti siguran da je to bila ruka?

avatar
Žeza
Saturday, 10.12.2016
01:12

Pitanje se postavlja dali bi igrač blizanaca dobio onako crveni. Naravno da nebi. Jer ovo je suđeno za partizan a naravno pomaže i zvezdi jer jedan klub polako otpada iz trke za titulu. Ništa novo ovako se radi godinama.NAPRED VOJVODINA!!!

avatar
Friday, 09.12.2016
19:59

Ovo je nevidjeni kriminal, nadam se da posle ovoga vise nista nece biti isto...

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 10.12.2016
12:58

Šta se desilo?

avatar
Sunday, 11.12.2016
11:57

Ipak je rukom igrao Trujic, pogresio sam * da je tim (ne sta) koji je bio ostecen...

avatar
Saturday, 10.12.2016
14:42

Ja mislim da nije opravdano to sto Vojvodini nisu priznata dva gola i da kod prve situacije nije bilo igranja rukom od strane Trujica, a da kod drugog Trujic nije bio u ofsajdu. Najvise me nervira kad se neko poziva na to sta je tim koji je bio ostecen sudijskim odlukama promasio na nekom mecu, jeste bilo toga, ali to je zamena teza. Na nasu zalost, Arena nema dobru pokrivenost i tesko da mogu da budem sto posto siguran da sam u pravu, ali ne mogu to da kazu ni oni koji tvrde da Vojvodina sinoc nije ostecena. Odmah i to da naglasim, ne interesuju me iskljucenja.