SL - Javor se vratio na fabrička podešavanja, prekid na "Karađorđu" pa pobeda Voše, slavlje Napretka, Spartaka i Voždovca

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.10.2019.
20:30
Izvor: Sportske.net

Voždovac je uspeo da preokrene rezultat protiv Rada.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Voždovac je uspeo da preokrene rezultat protiv Rada.

Gosti su poveli preko Kasalice u 47. minutu meča, ali su domaći nekako konsolidovali redove i preko Lasickasa i Nišića su uspeli da slave i da dodaju nova tri boda na svoj konto.

Javor se vratio na fabrička podešavanja, ponovo su odigrali sa malim brojem golova pred svojim navijačima i ponovo su pobedili sa 1:0.

Jedini gol na ovom meču postigao je igrač Proletera, Balabanović, koji je smestio loptu u svoju mrežu pred sam kraj prvog poluvremena.

Pogodio je Javor i stativu do kraja utakmice, lopta nije više htela u gol pa je ostalo 1:0 za "bele".

Napredak je uspeo da savlada Lučance u gostima, bilo je 0:1.

U jednom ujednačenom meču gosti su stigli do pobede u 62. minutu kada je Ivanović uspeo da postigne gol za tri boda Kruševljana.

Spartak je upisao nova tri boda na svom terenu i to protiv Mačve.

Ekipa iz Subotice je povela sa 2:0 preko Obradovića koji je nakon golgeterskog posta uspeo da postigne dva gola.

Ipak, gosti su se vratili u meč kada je Adamović u 19. minutu smanjio na 2:1 iz penala, a konačnih 3:1 postavio je Gojkov u trećem minutu nadoknade vremena nakon asistencije igrača ove utakmice Nemanje Obradovića.

Na "Karađorđu" pobeda domaće Vojvodine u vojvođanskom derbiju. Inđija je položila oružje pred boljim rivalom, na kraju je bilo 1:0 (1:0).

Jedini gol smo videli u 17. minutu kada je dosuđen penal za Vojvodinu uz crveni karton koji je dodeljen Janjiću koji je s leđa oborio Bojića. Siguran izvođač je bio Nemanja Nikolić za, ispostaviće se, konačnih 1:0.

Na ovoj utakmici smo videli i prekid koji je nastao nakon skandiranja i spornog transparenta upućenog Slaviši Kokezi sa severne tribine, prekid je trajao čitavih 15 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke