SL - Javor ''ljulja'', Voša se kockala, Nišlije izvukle bod

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.09.2015.
21:06
Izvor: Sportske.net

Večeras odigrane i poslednje tri utakmice devetog kola Superlige. Ponovo dosta golova, Vojvodina slavila pred svojim navijačima.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DR
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DR

Povezane vesti

Posle kraćeg posustajanja, ekipa Javor Matisa iz Ivanjice ponovo se vratila na pobednički kolosek.

Ivanjičani su večeras kao gosti savladali Voždovac u Beogradu sa 2-0 i tako se učvrstili na drugom mestu na tabeli, iza vodeće Crvene zvezde.

Posle prvog poluvremena bez golova, Ivanjičani su poveli u petom minutu nastavka meča, kada je Eliomar Silva savladao Popovića, za vođstvo gostiju.

Nade domaćih u eventualni preokret trajale su do 71. minuta, kada je Dražić postavio konačnih 0-2.

Za to vreme u Novom Sadu, Vojvodina je osvojila očekivana tri boda u duelu sa Metalcem. Na kraju 3-2 za ''Lale'', ali s obzirom da su Novosađani vodili i sa 3-0 i imali igrača više, trener Zagorčić neće moći u potpunosti da bude zadovoljan partijom svog tima.

Vojvodina je povela već u 15. minutu, kada je na asistenciju Stanisavljevića, Ognjen Ožegović pogodio za vođstvo od 1-0.

To je bio samo uvod u goleadu Novosađana tokom prvog poluvremena, za koju su se pobrinuli i Ivanić u 20. i Vukčević u 41. minutu - 3:0 za domaće posle prvog dela igre.

Međutim, u nastavku druga slika. Već u 47. minutu Merdović je savladao golmana Kordića i smanjio na 3-1.

Deset minuta kasnije, gosti ostaju bez isključenog Rnića i činilo se da nemaju čemu da se nadaju do kraja meča, ali Milanovčani su i pored toga uspeli u 78. minutu preko Sedlara da smanje na 3-2 i finiš učine rezultatski neizvesnim.

Ipak, ''Lale'' nisu dozvolile preokret, ostalo je 3-2 i tom pobedom Vojvodina se probila na treće mesto ispred Partizana.

Zanimljiv meč i u Nišu, gde su domaći Radnički i Mladost iz Lučana igrali nerešeno, 1-1.


Posle prvog poluvremena bez golova, Jovanović je u 61. minutu doveo goste u vođstvo i minimalnu prednost je ekipa Mladosti zadržala sve do 89. minuta, kada je Lakić-Pešić savladao golmana Krznarića i doneo bod Nišlijama - 1:1.

Ranije danas odigrana su još tri meča devetog kola, a izveštaj možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 13.09.2015
21:56

Katastrofa od igre veceras na Cairu, ali i dokaz da Radnicki ne ume da igra protiv bunkera i da nema klasicnog spica, pod hitno dovesti zamenu za Trifunovica, jer lakse ce biti u gostima bg blizanaca nego li kuci protiv autsajdera...