SL - Jagodinci 'polupali lonce', Mirosavljević presudio "Zebrama"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.11.2015.
19:04
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Jagodine napravili su pravi podvig ubedljivom pobedom nad Metalcem na startu 18. kola Superlige, dok je Čukarički golom rezerviste Nenada Mirosavljevića stigao do tri boda u duelu sa Borcem.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon dvonedeljne pauze u domaćem šampionatu borba za bodove je nastavljena mečevima 18. kola koje je počelo već u petak. Tri utakmice odigrane su u popodnevnom i večernjem terminu u Beogradu, Gornjem Milanovcu i Lučanima.

Najveće iznenađenje priredila je ekipa Jagodine koja je kao gost nanela ubedljiv poraz Metalcu rezultatom 4:1 (2:0).

Gosti iz grada na Belici stigli su do dva gola prednosti tokom drugog dela prvog poluvremena kada je Uroš Nikolić eksplodirao i trasirao "Ćuranima" put ka pobedi.

Metalac je golom rezerviste Dimitrijevića već u petom minutu nastavka vratio neizvesnost u meč ali je Jagodina golovima Kjeremeha i Gašića do kraja rešila pitanje pobednika i upisala ubedljiv trijumf.

Interesantno je da su Jagodinci do duela sa Metalcem na 17 utakmica postigli osam pogodaka, a samo na današnjoj utakmici uspeli su da četiri puta matiraju protivničkog golmana.

Na Banovom Brdu Čukarički je ugostio direktnog konkurenta za mesto na tabeli i slavio rezultatom 1:0 (0:0) zahvaljujući pogotku Nenada Mirosavljevića.

"Džoker" trenera Zorana Popovića u igru je ušao u 77. minutu, a samo deset minuta kasnije postigao je pobedonosni gol kojim je "Brđane" odveo na drugo mesto na tabeli.

Duel u Lučanima između Mladosti i Spartaka završen je podelom bodova bez postignutih golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke