SL - Hladan tuš na "Karađorđu", Čuki bod u goleadi

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.03.2018.
16:10
Izvor: Sportske.net

Odigrane su još tri utakmice 28. kola Super lige Srbije. Vojvodina doživela debakl u Novom Sadu, goleada i podela plena u Ivanjici. Živi nada Borca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tri utakmice 28. kola Super lige Srbije odigrane su u terminu od 14 časova.

Najveće izenanđenje predstavlja ubedljiv poraz Vojvodine koju je Zemun savladao sa 3:0 (2:0) na stadionu "Karađorđe".

Zemun je poveo iz prve prilike na utakmici u 17. minutu. Kiso je na sredini terena oduzeo loptu Jovančiću i proigrao Simića koji je izbio sam pred Rockova, obišao ga, a potom smestio loptu u nebranjenu mrežu.

Voša je nakon primljenog gola preuzela inicijativu ali je izostao završni pas i precizan udarac ka golu što je Zemun kaznio u 31. minutu. Ponovo su domaći fudbaleri izgubili loptu na 30 metara od gola, a ovoga puta je Litvanac Lasickas pogodio sa 18 metara.

Najbolju priliku da smanje prednost Zemuna domaći su imali u poslednjem minutu prvog dela igre ali je Jovačić promašio čitav gol iz jedanaesterca!

Kazna je stigla u šestom minutu nastavka. Za razliku od Jovančića levi bek Zemuna Vučić bio je precizan i postavio konačan rezultat na "Karađorđu".

Goleada je viđena u Ivanjici gde je Javor Matis ugostio ekipu Čukaričkog. Domaćin je dva puta vodio ali je tim Nenada Lalatovića uspevao da se vrati u meč koji je završen rezultatom 3:3 (2:1).

Gosti sa Banovog brda imaće mnogo zamerki na arbitražu sudije Dragana Čolovića koji je u završnici meča pokazao crveni karton Ognjenu Mudrinskom ali to nije jedini sporan detalj.

Važnu pobedu u okviru 28. kola ostvarila je ekipa čačanskog Borca. Poslednjeplasirani klub Super lige uhvatio je priključak za Radom i Javor Matisom pošto je danas savladao OFK Bačku rezultatom 2:1 (0:0) na svom terenu.

Čačani su tako stigli do prvog prvenstvenog trijumfa posle osam mečeva i zadržali šansu da se kroz plej-aut domognu opstanka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
drkis
Sunday, 18.03.2018
17:49

Opet neko osramotio Novosadjane, mora da im je bio rodjendan

avatar
Gogi-11
Sunday, 18.03.2018
17:13

Sta kaze stručnjak Stolica dali su osramoceni sa ova dva poraza bez datog gola dali su vetrenjače u pitanju ili.... ima nesto i u ne znanju?

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Sunday, 18.03.2018
18:41

* da li, neznanju