SL - Haskiću plotun u Surdulici doneo zvanje igrača kola

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.12.2018.
09:42
Izvor: Sportske.net

Plotun Nermina Haskića na gostovanju Dinamu iz Vranja doneo je Radničkom tri boda u Surdulici, a napadaču superligaša iz Niša zvanje najboljeg igrača kola.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša upisali su u subotu dvanaestu ovosezonsku pobedu u Super ligi, pošto su kao gosti savladali Dinamo iz Vranja u Surdulici rezultatom 4:0.

Najzaslužniji za trijumf ekipe Nenada Lalatovića bio je napadač Nermin Haskić koji je ispalio plotun u mrežu Dinama i sa tri gola potpuno zasluženo poneo titulu igrača utakmice.

Het-trik koji je Nermin Haskić postigao u Surdulici doneo je prvotimcu Radničkog još jedno priznanje. Momak rođen u Banovcima (BiH) poneo je zvanje najboljeg igrača 18. kola Super lige Srbije i to drugi put u tekućoj sezoni.

Zvanični sajt takmičenja proglasio je Haskića najboljim igračem u 5. kolu Super lige, kada je na gostovanju Spartaku u Kuli postigao dva gola i upisao dve asistencije u pobedi Radničkog rezultatom 4:1.

Stefan Čolović (Proleter) je jedini igrač kojem je uz Nermina Haskića pošlo za rukom da dva puta ponese zvanje igrača kola u tekućoj superligaškoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke