SL - Gradski derbi u Humskoj, Zvezda u Gornjoj varoši vida rane iz Pariza

Autor: Beta Beta
petak 05.10.2018.
10:57
Izvor: Beta

Utakmicom između fudbalera Partizana i Voždovca danas se nastavlja Super liga Srbije, dok će 11. kolo domaćeg šampionata u nedelju zatvoriti gostovanje Crvene zvezde ekipi Zemuna.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Derbi meč 11. kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan danas od 18.00 dočekuje ekipu Voždovca.

Crno-beli su na startu sezone ostvarili šest pobeda, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli.

Na drugoj strani, Voždovac je loše počeo sezonu, upisao je čak pet poraza, pa je sa 11 bodova na 11. mestu na tabeli. Slabi rezultati rezultirali su smenom trenera, tako da će ekipu u Humskoj predvoditi "vršilac dužnosti" šefa struke Jovan Damjanović

U subotu je na programu šest utakmica 11. kola.

Drugoplasirani Radnički iz Niša gostuje Mladosti, koja je trenutno peta, šestoplasirana Vojvodina na "Karađorđu" igra protiv kruševačkog Napretka, dok će Čukarički ugostiti Dinamo iz Vranja.

Fudbaleri Radnika dočekuju Spartak, koji će sa klupe predvoditi novi trener Predrag Rogan i koji će pokušati da prekine niz od tri uzastopna poraza, Mačva dočekuje OFK Bačku, a Rad ekipu Proletera.

Poslednja utakmica 11. kola igra se u Zemunu gde istoimena ekipa dočekuje lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde.

Ekipa Vladana Milojevića u ovaj meč ulazi posle teškog poraza od Pari Sen Žermena i ostaje da se vidi da li će to uticati na igru crveno-belih na ovom gostovanju.

Zemun je trenutno na 13. poziciji na tabeli sa devet bodova. Zvezda jedini neporaženi tim u domaćem šampionatu i sa 28 osvojenih bodova zauzima prvo mesto na tabeli.

Spisak delegiranih arbitara za mečeve 11. kola Super lige možete pronaći OVDE!

Super liga 11. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke