SL - Goleade na sve strane, Georgijević i Mateus obeležili kolo!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.09.2017.
19:17
Izvor: Sportske.net

Fantastični mečevi u Superligi, golovi padali na sve strane.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Spartak je uspeo da stigne do nove pobede u ovoj sezoni, čak šeste u 11 mečeva, a danas su slavili protiv Radničkog iz Niša rezultatom 4:2.

Pavkov je doveo goste u prednost već u 4. minutu iz penala, da bi do kraja prvog poluvremena Ivanović i Radovanović uspeli da preokrenu do kraja prvog dela igre.

Spartak je izgledao nadmoćno u nastavku, preko Stojkovića i Radovanovića su povisili prednost na 4:1, a gosti pred kraj utakmice stižu do novog gola za 4:2.

Javor je uspeo da zabeleži prvu pobedu ove sezone nakon prvog kola kada su slavili protiv Borca, sada je pao u Ivanjici Rad sa 3:2.

Volkov je doveo Rad u prednost, ali je Ivanovski izjednačio rezultat. Ajković pred kraj prvog dela igre dovodi goste u novu prednost, a onda su domaći u nastavku zaigrali daleko bolje.

Krnić i Kovačević su u 57. i 87. minutu doneli Javoru velika tri boda.

Voždovac je bio veoma ubedljiv protiv Zemuna, pokazali su domaći klasu i slavili sa 6:1 (Georgijević 4 gola, Luković i Mihajlov po jedan), a odlična je bila i ekipa Borca iz Čačka koja je slavila sa 3:1 protiv Radnika iz Surdulice.

Mateus je bio trostruki strelac za Borac, a jedini gol za Radnik delo je Purovića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke