SL - Gde Slavoljub stade, Dragoljub produži

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.09.2015.
21:52
Izvor: Sportske.net

Golovima Dragoljuba Srnića fudbaleri Čukaričkog upisali su drugi vezani trijumf u domaćem šampionatu, pošto su na startu devetog kola tukli surdulički Radnik na Banovom Brdu.

twitter.com/FKRadnik
twitter.com/FKRadnik

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog konačno su uhvatili pobednički ritam koji ih je karakterisao tokom većeg dela prethodne sezone. Nakon posrtanja na startu šampionata "Brđani" su vezali dva trijumfa i krenuli ka vrhu tabele.

Četvrtu pobedu u Superligi ekipa Vladana Milojevića ostvarila je na startu devetog kola u susretu sa surduličkim Radnikom. Čukarički je kao domaćin savladao novajliju u ligi sa 2:0 (2:0) golovima Dragoljuba Srnića.

Momak čiji je brat nedavno ostvario transfer u Crvenu zvezdu dokazao je da mu takav rasplet događaja neće teško pasti pa se posle gotovo dve godine pauze upisao u listu strelaca i to ne jednom, već dva puta.

Domaćin je na samom startu susreta doživeo peh nakon što je Obeng Regan morao da napusti teren zbog povrede, a početna inicijativa koju je Radnik nametnuo pala je u drugi plan u momentu kada je Dragoljub Srnić prvi put na meču pogodio mrežu svog bivšeg saigrača Borivoja Ristića.

Loša rekacija odbrane Radnika kažnjena je golom u 18. minutu kada je Andrija Pavlović prihvatio loptu i uposlio Dragoljuba Srnića koji preciznim udarcem pogađa mrežu Radnika za vođstvo domaćih od 1:0.

Vrlo brzo je Radnik mogao da se vrati u utakmicu ali je Miloš Milovanović loše izveo penal pa je Nemanja Stevanović sačuvao prednost "Brađanima" bacivši se u pravu stranu.

Pet minuta pre kraja prvog dela igre Andrija Pavlović i Slavoljub Srnić izvode sjajan dupli pas a potonji uz nekoliko lažnjaka akciju završava preciznim udarcem u donji levi ugao gola Borivoja Ristića.

Pobeda Čukaričkog mogla je da bude ubedljivija da su u drugom delu izabranici Vladana Milojevića bili nešto prisebniji u momentima kada su ulazili u stopostotne prilike.

Bivši golman "Brđana" Borivoje Ristić potrudio se da Radnik ne pretrpi katastrofu pa je tako u 60. i 73. minutu imao dve sjajne intervencije kod šuteva Petra Bojića i Saše Jovanovića.

Čukarički je nakon večerašnjeg trijumfa izbio na četvrtu poziciju na tabeli sa 14 osvojenih bodova, dok je Radnik ostao na pretposlednjoj poziciji sa svega šest osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke