SL - Evropski spektakl za kraj polusezone

Autor: Beta Beta
utorak 12.12.2017.
11:36
Izvor: Beta

Hoće li vam nedostajati Superliga tokom zime?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicama 22. kola, sutra se završava prvi deo sezone u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u centru pažnje biće 156. "večiti" derbi između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu.

Utakmica se igra sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Crvena zvezda je posle pobede nad Kelnom i plasmana u šesnaestinu finala Lige Evropa, slavila protiv Borca i tako iskoristila kiks crno-belih protiv Napretka u Kruševcu i pobegla na velikih devet bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Seriju dobrih rezultata izabranici Vladana Milojevića želeće da nastave i u Humskoj i da tako na najbolji način završe godinu, ali će protiv sebe imati ekipu koja ima imperativ pobede.

Partizan je vezao dva poraza i remi, a pobeda u derbiju crno-belima će doneti mir pred zimsku pauzu i smanjenje bodovnog zaostatka na šest.

Kolo će sutra od 13.00 otvoriti Bačka i Zemun, dok će se pet utakmica igrati od 15.00.

Trećeplasirani Spartak iz Subotice će dočekati Vojvodinu koja ne zna za pobedu u domaćem šampionatu već šest kola, dok će četvoroplasirani Radnički gostovati Radniku i pokušaće da upiše i peti uzastopni trijumf.

Voždovac gostuje Mačvi, Javor na svom terenu igra protiv Napretka, a Borac protiv Mladosti, dok će od 17.00 Čukarički dočekati poslednjeplasirani Rad.

Parovi 22. kola Super lige Srbije:


Bačka - Zemun (13.00)
Borac - Mladost (15.00)
Čukarički - Rad (15.00)
Javor - Napredak (15.00)
Radnik - Radnički Niš (15.00)
Spartak - Vojvodina (15.00)
Mačva - Voždovac (17.00)
Partizan - Crvena zvezda (18.00)
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke