SL - Dobro obavila posao u Humskoj, za vikend sudi na "Marakani"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.11.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net

Utakmice 18. kola Super lige Srbije na programu su za vikend, a delegiranje arbitara obavljeno je dva dana pred premijernu utakmicu u Bačkoj Palanci.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je u sredu arbitre koji će deliti pravdu na mečevima 18. kola Super lige.

Premijerna utakmica 18. kola igra se u Bačkoj Palanci, a OFK Bačka ugostiće zahuktali Napredak iz Kruševca. Uloga glavnog arbitra na stadionu "Slavko Maletin - Vava" pripala je Iliji Brdaru, a pomagaće mu Nenad Kurčubić i Nikola Đorović.

Šest mečeva na programu je u subotu, najzanimljiviji bi trebalo da bude onaj u Lučanima između Mladosti i Partizana. Na toj utakmici pravdu će deliti Igor Stojilković.

Jedina utakmica zakazana za nedelju, 2. decembar, biće odigrana na stadionu "Rajko Mitić". Crvena zvezda dočekuje ekipu Voždovca, a uloga glavnog arbitra na tom susretu pripašće Petru Piperu.

Zanimljivo je i to da će ulogu drugog pomoćnog arbitra obavljati Svetlana Bilić iz Rume koja je u nedelju sudila poslednju utakmicu 17. kola između Partizana i Dinama iz Vranja.

Svetlana Bilic
Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Naša najbolja sudinica na taj način će odmah nakon Humske imati priliku da sudi i na stadionu Crvene zvezde i to aktuelnom šampionu Srbije. Ovakav potez Sudijske organizacije dokaz je da Svetlana Bilić lagano dobija sve veće poverenje i da bi u neko dogledno vreme možda mogla da se pojavi u ulozi glavnog sudije na nekoj od superligaških utakmica.

Sudije 18. kolo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke