SL - Dinamo "kljucnuo" još jedan bod, "Brđani" preokretom do pobede

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.03.2019.
18:34
Izvor: Sportske.net

Treća uzastopna pobeda ekipa Čukaričkog. Tim Sime Krunića preokretom do tri boda u duelu sa Napretkom. Dinamo vezao bez utakmica bez poraza.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pet utakmica 25. kola Super lige Srbije odigrano je u terminu od 16 časova, a fokus je bio na duelu u Lučanima gde je Crvena zvezda savladala Mladost.

Više o toj utakmici možete pročitati OVDE!

Na ostala četiri meča viđena su dva trijumfa domaćih timova i dva nerešena rezultata. Bez golova su odigrali Mačva i Dinamo (0:0) pa su Vranjanci "kljucnuli" novi bod i vezali pet utakmica bez poraza.

Nerešeno je bilo i na Banjici gde su snage odmerili Rad i OFK Bačka. Domaćin je poveo golom Balabanovića u 32. minutu prvog poluvremena, a Branislav Tomić je sredinom drugog dela pogodio za konačnih 1:1. Rad je tako stigao do petog uzastopnog remija.

Najzanimljivije je ovog popodneva bilo na Banovom brdu. Čukarički je savladao Napredak sa 2:1 (0:1) i tako upisao treću uzastopnu pobedu koja ga ostavlja na četvrtom mestu superligaške tabele.

Gosti su poveli golom Igora Ivanovića u 29. minutu, ali je drugo poluvreme u potpunosti pripalo ekipi Sime Krunića. Već u prvom minutu nastavka Miladin Stevanović poravnava rezultat, a nedugo zatim Ognjen Mudrinski ne uspeva da realizuje penal i dovede domaće u prednost. Udarac Mudrinskog odbranio je golman Petrović.

Napredak je odlevao naletima domaćih sve do same završnice meča, da bi u 89. minutu Marko Šarić pogodio za 2:1 i odmah zatim dobio drugu javnu opomenu zbog koje je morao ranije da napusti teren.

Trijumf istovetnim rezultatom (2:1) ostvario je i Radnik iz Surdulice. U duelu za plej-of Radnik je savladao Voždovac golovima Igora Zlatanovića i Rista Ristovića, premda je Voždovac poveo u 5. minutu golom Lazara Arsića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke