SL - Čukarički ''fenjeraš'', ne ide ni Pazarcima, slavlje u Surdulici

Autor: Darko Mitrović
subota 17.09.2016.
21:05
Izvor: Sportske.net

Mnogi su doskora na sva usta hvalili ''sjajno organizovan klub'' poput Čukaričkog, ali ovaj tim je u aktuelnoj sezoni neprepoznatljiv i večeras je pao na dno superligaške tabele.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ni promena na klupi Čukaričkog nije donela ništa novo kada su u pitanju rezultati ove ekipe u Superligi.

''Brđani'' su večeras na svom terenu poraženi od subotičkog Spartaka sa ubedljivih 4:2 i tako potonuli na poslednje mesto superligaške tabele.

Ovo je četvrti poraz Čukaričkog u poslednjih pet mečeva, a vodeći gol Jevtića u 16. minutu najavljivao je drugačiji epilog.

Međutim, tek dvadeset minuta trajalo je vođstvo domaćih, Nemanja Milić je doneo izjednačenje Spartaku, a u drugom poluvremenu viđen je pravi potop Čukaričana.

Tek što je počelo drugo poluvreme, gosti su iznudili penal, koji je u gol pretvorio Torbica, a samo tri minuta kasnije Ivanović je povisio na 3:1.

U 62. minutu Čukarički je ostao i bez isključenog Živkovića, ali im je nadu vratio Fofana, svojim golom četiri minuta kasnije.

Ipak, sve dileme je otklonio Ognjen Mudrinski u 67. minutu za konačnih 4:2 u korist Spartaka.

Slično kao i Čukarički, i Novi Pazar prolazi kroz veliku rezultatsku krizu. I Pazarci su večeras upisali četvrti poraz u poslednjih pet mečeva, ponovo na svom terenu, i to protiv lučanske Mladosti.

Lučanci su slavili sa 2:1, golovima Jovanovića u 14. i Radivojevića u 71. minutu, a jedini gol za Novi Pazar postigao je Rušević u 65. minutu.

Posle tri uzastopna poraza, probudio se surdulički Radnik, koji je večeras pred svojim navijačima savladao Voždovac sa 3:1.

Sva tri gola Surduličani su postigli u prvom poluvremenu, preko Merdovića, Jovanovića i Vukovića, a počasni gol za ''Zmajeve'' postigao je Petrović sredinom drugog poluvremena.

U toku je meč između Javor Matisa i Rada u Ivanjici, a naravno, centralni događaj dana bio je 152. večiti derbi, koji je Partizan dobio sa 1:0.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Đorđević
Saturday, 17.09.2016
21:42

Ako cuka ne dovede nekog kvalitetnog trenera , tesko da ce do 8 mesta i plej ofa...