SL - Čudesni Haskić odložio Zvezdinu šampionsku proslavu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.04.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Trećim het-trikom u sezoni Nermin Haskić doneo je novu pobedu ekipi Radničkog iz Niša i odložio Zvezdinu proslavu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi već sutra mogli da proslave šampionsku titulu, ali je Nermin Haskić imao drugačije planove.

Napadač niškog Radničkog doneo je svom timu novi prvenstveni trijumf, pa će Crvena zvezda morati da pričeka sa eventualnom proslavom šampionske titule.

Radnički je u prvoj utakmici 34. kola Super lige Srbije kao gost savladao ekipu Proletera rezultatom 3:2 (0:1) i smanjio zaostatak za liderom na tri boda.

Gosti su bili neprepoznatljivi u prvom poluvremenu, pošto za 45 minuta igre nisu uspeli da upute nijedan šut ka protivničkog golu.

Proleter je u uvodnih 15 minuta pretio preko Ognjena Mitrovića, Leandra i Nemanje Čovića, a vođstvo domaćima doneo je Srđan Vujaklija u 31. minutu prvog dela igre.

U nastavku susreta Radnički je pokazao zašto će drugu sezonu za redom igrati u evropskim kvalifikacijama. Samo deset minuta igre u nastavku bilo je dovoljno gostima da preokrenu rezultat, a oba gola postigao je najbolji strelac lige Nermin Haskić.

Domaćin je brzo odgovorio. Nemanja Čović je najpre dva puta pretio Ristiću, a onda je u 61. minutu poravnao rezultat - 2:2.

Usledio je period igre kada je Radnički preuzeo inicijativu i nagrada je stigla u 71. minutu kada Nermin Haskić trećim golom na utakmici donosi novo vođstvo gostima.

Pokazaće se da je trećim het-trikom u tekućoj sezoni Haskić doneo novu pobedu Radničkom iz Niša i učvrstio se na vrhu liste najboljih strelaca Super lige sa 24 gola!

Proleter u sledećem kolu gostuje Čukaričkom, dok će Radnički iz Niša ugostiti Vojvodinu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 01.05.2019
10:11

Još jedna nameštaljka: kod drugog i trećeg gola napadač radničkog oba puta namerno ostavljen sam, a reakcija golmana kod drugog je smešno-žalosna.

avatar
saka7903
Tuesday, 30.04.2019
22:03

Voleo bih da Radnički bude prvak države na sportski način,ali ovakvi čudni kladioničarski prelazi,rezultati,tu mi nešto mnogo smrdi i najavljuje mi sledeću sezonu kao sezonu FK OBILIĆA.