SL - Borac u Subotici sa devetoricom, Spartak izbio na treće mesto

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.11.2017.
19:13
Izvor: Sportske.net

Trjumfom nad ekipom čačanskog Borca koja je celo drugo poluvreme igrala sa decetoricom fudbaleri Spartaka izbili su na treće mesto superligaške tabele.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poslednja utakmica 17. kola Super lige Srbije odigrana je u Subotici gde je ekipa Spartaka ŽK ugostila čačanski Borac.

"Plavi golubovi" su slavili rezultatom 3:1 (1:1) pa se nakon sedamnaest odigranih utakmica nalaze na trećem mestu na tabeli sa bodom više u odnosu na Voždovac, Vojvodinu i Čukarički.

Gosti iz Čačka poveli su u 27. minutu golom Lazara Jovanovića i činilo se da će na odmor otići sa tom prednošću. Malo ko se nadao da će u poslednjih pet minuta prvog dela igre Borac uspeti da ostane sa decetoricom na terenu i da u isto vreme primi gol.

Direktan crveni karton u 42. minutu zaradio je Marko Marinković, a odmah zatim "pocrveneo" je i Dupovac kojem je sudija Ilić pokazao drugi žuti karton.

Epilog gužve u kaznenom prostoru gostiju bio je precizno izveden jedanaesterac Mileta Savkovića koji na taj način poravnava rezultat na 1:1 u trećem minutu nadoknade.

Na startu drugog poluvremena protest ekipe čačanskog Borca. Fudbaleri su nezadovoljni suđenjem posedali na travu i okrenuli leđa, a zatim su izveli udarac sa centra i loptu ispucali u aut.

Brojčano nadmoćni domaćin uspeo je vrlo brzo da stigne do prednosti. Vladimir Torbica je u 54. minutu pogodio za 2:1, da bi u 86. minutu Aleksandar Radovanović postavio konačnih 3:1 udarcem sa bele tačke.

Spartak je pobedom nad poslednjeplasiranim Borcem izbio na treće mesto superligaške tabele sa 32 osvojena boda, dok Čačani ostaju na poslednjem mestu sa deset osvojenih bodova posle 17 odigranih utakmica.

U narednom kolu Spartak gostuje aktuelnom šampionu Partizanu, dok će Borac ugostiti ekipu Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 19.11.2017
21:29

Šta je Čačani ne valja suđenje? Gde je onaj debeli Spasić da se oglašava? Da Bog da otišli u zonu i nikad se ne vratili. OFK Beograd, Jagodina, Borac..... nastaviće se :-D

avatar
RUSKI CAR
Monday, 20.11.2017
00:00

Ili da se ugase kao Hajduk Kula, Smederevo...

avatar
babaroga
Monday, 20.11.2017
13:12

Ne zaboravi na Banat. Njih su ugasili da im ne bi platili 4m.

avatar
indija durot
Monday, 20.11.2017
00:15

proleter na prvom mestu.