SL - Alivodić igrač kola posle "čarlame" na "Čairu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.10.2017.
23:45
Izvor: Sportske.net

Sjajnom partijom u "El Klasiku" Regiona istočne Srbije Enver Alivodić zasluženo je proglašen za najboljeg igrača 15. kola Super lige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Poslednje kolo prve runde takmičenja ligaškog dela sezone u domaćem prvenstvu obeležila je sjajna partija Envera Alivodića koji je dao najveći doprinos u trijumfu Napretka na gostovanju Radničkom u Nišu.

Momak rođen u Novom Pazaru postigao je dva gola i upisao asistenciju u pobedi Napretka rezultatom 3:1 na "Čairu", tako da nije bilo previše dileme oko toga ko će biti imenovan za najboljeg igrača 15. kola Super lige Srbije.

"Tokom čitavog susreta bio je pokretačka snaga Kruševljana, uvek je bio na pravom mestu, a sjajnim asistencijama razigravao je svoje saigrače u napadu. Prilike koje su se njemu ukazale majstorski je pretvorio u pogotke", navosi se na sajtu Super lige Srbije.

Alivodić je goste doveo u vođstvo u 17. minutu susreta, a na isteku sat vremena igre asistirao je Urošu Đeriću kod drugog gola Kruševljana.

Radnički se golom Nikole Raspopovića vratio u meč u 68. minutu ali je samo četiri minuta kasnije Enver Alivodić drugim pogotkom na utakmici rešio sve dileme po pitanju pobednika i spakovao tri boda u vreću koju je Napredak odneo iz Niša.

U prilogu pogledajte najzanimljivije detalje sa meča na "Čairu" i situacije u kojima je Enver Alivodić odradio najveći deo posla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke