Skupljač ponuda! I treći evropski šampion zakucao na vrata Humske!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.08.2019.
09:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Partizan napuniti kasu ovog leta.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Novo interesovanje za Strahinju Pavlovića. Naime, pričalo se o Seltiku, Nil Lenon ga je gledao u Velsu, ranije je dovođen u vezu sa Juventusom, a sada je još jedan evropski prvak stao u red.

U pitanju je Benfika. Tamošnji listovi navode da je interesovanje "Orlova" konkretno, pominje se suma od šest miliona evra.

Da li bi Partizan prihvatio ponudu, ako do nje stigne? Verovatno, jer bi to napunilo kasu crno-belih, ali bilo bi i vremena da se angažuje zamena.

Pavlović je zakopčan sve što je rekao o Seltiku je da ga raduje interesovanje velikog kluba. Benfika je bila pravo gnezdo za naše igrače, tu su Fejsa i Živković, ranije su dres nosili Matić, Juka Lović, Šaponjić, Miki Sulejmani, "Markec" i ostali, a klub bio mogao da bude odskočna daska za dalju karijeru.

Benfika bi jasno želela Pavlovića kao dugoročnu zamenu za Rubena Dijaza koji je ovog leta već imao ponude i verovatno će naredne sezone završiti u nekom od evropskih velikana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 02.08.2019
14:07

Napisao posle utakmice, ali još nije objavljeno: nikako sad prodati Pavlovića, pa on je zaista biser. Nije on ovo slučajno odigrao, on je u svakom pogledu, fizički, mentalno, tehnički - superioran, reprezentativnog kalibra, igrač za veliki evropski/svetski klub. Ako odigra LE (a ja se zaista nadam da možemo do toga makar da dobacimo), cena će mu znatno, možda i petostruko (i više) skočiti. To bi moglo da promeni i status Partizana na tržištu. To bi bio četvrti štoper iz Partizana izuzetnog kvaliteta (pre njega Savić, Nastasić, Milenković).

Ako bismo ga sad prodavali, onda ne bi smeo da se pusti bez velikog procenta - npr. 30% od sledećeg UGOVORA (ne transfera, nego vrednost na tržištu pa procenat i ako ostane u istom klubu). Recimo 7 miliona za ugovor na 3 godine, i 30% od sledećeg Ugovora.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 02.08.2019
12:47

6M €? Šta je to, mesečna rata? Nemoj da se igrate - nema prodaje ispod 20M € najboljeg mladog štopera na svetu!

avatar
Milan Capkunovic
Friday, 02.08.2019
12:43

Juka Lovic hahahahahahaha :D

avatar
paok
Friday, 02.08.2019
11:34

Svakako nam fali jos igraca, jos ako prodaju njega nece biti dobro. Sacekati jos godinu pa onda prodavati a pre toga dovesti jos dva igraca, pogotovo centralnog veznog.

avatar
REVØLT
Friday, 02.08.2019
11:30

Juka Lović :-D

avatar
sloba89
Friday, 02.08.2019
10:37

Nista ispod 10 miliona,ako hoces kupi ako neces trazi bolje,a za te pare nema bolje.