Škuletiću povišica, Volkov ide na istok!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
22:02
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljstvo koje je Petar Škuletić izrazio zbog toga što je Partizan odbio ponudu Lila moglo bi da bude rešeno povišicom plate dok se Vladimir Volkov nalazi na izlaznim vratima kluba iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vreme praznika i odmora je završeno a puleni Marka Nikolića već su upalili motore i počeli pripreme za prolećni deo sezone.

Početak priprema sa sobom donosi i neminovne priče oko pojačanja i eventualne prodaje igrača a u Humskoj je ta tema aktuelna još od trenutka kada je Partizan odbio ponudu Lila i odlučio da zadrži Petra Škuletića.

Fudbaler i njegov menadžer bili su spremni za dogovor sa Francuzima ali su crno-beli odbili ponudu Lila vrednu oko 2.5 miliona evra što je izazvalo nezadovoljstvo kod igrača.

Iako Petar Škuletić nije krio nezadovoljstvo u Partizanu drže situaciju pod kontrolnom. Postoje dva scenarija koja su pripremljena i koja će učiniti da vuk bude sit i ovce na broju.

Prvi scenario podrazumeva transfer Petra Škuletića u Kinu gde bi korpulentni napadač imao petostruko veću zaradu od one u Partizanu, a drugi scenario podrazumeva povišicu i ostanak najboljeg strelca lige u Humskoj makar do leta.

Ako se uzme u obzir da Petar Škuletić na godišnjem nivou ima garantovanu zaradu od 96.000 evra, jasno je da bi revidirana primanja donela napadaču povišicu koja bi se kretala između 30 i 50 hiljada evra.

Na taj način Škuletić bi postao jedan od najplaćenijih igrača u timu a Partizan bi ga do leta zadržao posle čega bi došlo vreme da se naplati sjajna sezona momka koji je ponikao u mlađim kategorijama kluba iz Humske.

Sa druge strane aktuelan je i odlazak Vladimira Volkova. Crnogorski internacionalac karijeru bi trebalo da nastavi u Južnoj Koreji odakle je stigla ponuda.

Levi bek Partizana trebalo bi da zaduži dres ekipe Hjundai iz Ulsana a Partizan bi šest meseci pre isteka njegovog ugovora zaradio određenu svotu novca i tako sprečio iskusnog defanzivca da na leto napusti Humsku kao slobodan igrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke