Škuletiću nije jasno šta se dešava sa ''Orlovima'' i Partizanom

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.11.2015.
16:28
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Blamažu reprezentacije Srbije u Ostravi je, koliko-toliko, svojim golom ublažio Petar Škuletić, ali konačan rezultat je i njemu pokvario radost zbog prvenca u reprezentativnom dresu.

fclm.ru/Aleksandr Pogrebnak
fclm.ru/Aleksandr Pogrebnak

Povezane vesti

Utisci se polako sležu, a napadaču Lokomotive iz Moskve i dalje nije jasno kako naš nacionalni tim nije uspeo ostvari bolji rezultat protiv Češke.

Čude se i Rusi, a Škuletić ne uspeva da im ponudi pravi odgovor...

''Srećan sam zbog prvog gola u dresu Srbije, ali mi je krivo što je ostao u senci teškog poraza. Nikom ovde u Moskvi ne mogu da objasnim kako i zašto gubimo utakmice i kako nismo na EP. Svaka čast Česima, ali kako da od njih izgubimo kad im reprezentaciju čine igrači iz njihove lige koja nije jača od naše Superlige''
, pita se Škuletić u izjavi za ''Informer''.

Ne ide reprezentaciji, ali ni Partizanu ove jeseni u nacionalnom prvenstvu. Naravno, Škuletić je upućen u događanja u Humskoj, pogotovo posle razgovora sa velikim prijateljem i bivšim saigračem iz Partizana Miroslavom Vulićevićem.

''Pratim sve, vidim da loše ide i mnogo mi je žao. Stvorila se baš loša slika oko Partizana. Sedeo sam pre neki dan sa Dankom Lazovićem i Miroslavom Vulićevićem, pričali smo o svemu i video sam po Vuletu koliko mu je teško. Igračima je najteže u ovoj situaciji'', objašnjava Škuletić.

Ni njemu samom ''ne cvetaju ruže'' u Lokomotivi, gde uglavnom ''greje klupu'', ali svaku priliku koju dobije pokušava da iskoristi na najbolji način, pa veruje da će se i njegov status  u ovom klubu uskoro popraviti.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prevrcem se u grobu!
Tuesday, 17.11.2015
19:05

ceska liga je daleko iznad nase smesne lige!

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 17.11.2015
21:30

To je pokazala Viktorija Plzen letos protiv Vose gde se nalazi nas fudbal u odnosu na ceski,a reprezentacija Ceske nedavno to samo potvrdila.

avatar
England
Tuesday, 17.11.2015
17:36

Vise pokaze za onih 10-ak minuta nego neki za citavih 90.