Škuletiću i dalje nije jasno - Zašto Partizan nije prihvatio ponudu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.01.2015.
22:55
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Superlige, umesto u Lilu, ovih dana ponovo trenira sa Partizanom. Iako je transfer u Francusku propao, Škuletić ne krije da je očekivao drugačiji epilog.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Petar Škuletić je bio bukvalno na pragu transfera u francuski Lil, ali imao je tu nesreću da je baš tih dana došlo do primopredaje ''vlasti'' u Humskoj, pa je nova uprava odlučila da taj transfer stopira, nezadovoljna količinom novca koju su ponudili Francuzi.

Tako se najbolji strelac crno-belih u jesenjem delu sezone vratio u Beograd neobavljena posla, a danas je počeo pripreme sa Partizanom.

Ovih dana mediji spekulišu da postoji i izvesna ponuda iz Kine, ali je Upravni odbor crno-belih to demantovao.

Bilo kako bilo, Škuletiću sada ostaje da nastavi onako kako je igrao jesenas, kako bi i na leto bilo interesovanja za njegove usluge. Ipak, teško mu je da sve baš tako lako zaboravi, iako nema dileme da voli klub u kome još uvek igra...

''Uvek imam motiva da igram u Partizanu, ali živ sam čovek i sve to je ostavilo traga. Mogao sam da rešim egzistencijlno pitanje, ali ipak daću maksimum kako bismo beležili uspehe''
, istakao je Škuletić, a prenosi ''Tanjug''.

Škuletić takođe smatra i da je ponuda Lila bila povoljna i za njega i za Partizan, ali je svestan da mora da poštuje odluku čelnika kluba iz Humske.





.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Monday, 12.01.2015
23:58

Negredo, cuti malo, neko bi trebao da ti kaze, niko te nece hteti ako pokazujes ocajnost:-D