Škuletić pred Bešiktaš: ''Neće biti isti rezultat kao u Beogradu''

Autor: Beta Beta
sreda 05.11.2014.
10:29
Izvor: Beta

Najbolji strelac Partizana veruje da Bešiktaš ne može da odigra onako efikasno kao što je to učinio u Humskoj, pa u tome, ali i u rezultatskoj krizi rivala vidi šansu njegove ekipe da ostvari bolji rezultat u odnosu na beogradskih 0-4.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Petar Škuletić rekao je danas da ekipa s mnogo samopuzdanja putuje u Istanbul na gostovanje Bešsiktašu u Ligi Evropa.

"Ovo nam je poslednja šansa da učinimo nešto višse u Evropi. Idemo u Istanbul s dosta samopouzdanja, posle pobede u derbiju (nad Vojvodinom). Bešiktaš je u nekoj krizi i pod pritiskom, i tu vidim neku našu šansu", rekao je škuletić novinarima u Beogradu.

Bešiktaš je pre dve nedelje u Beogradu u trećem kolu Lige Evropa pobedio Partizan s 4:0, a škuletić je rekao da ne misli da će turska ekipa ponoviti tako dobru igru.

"Ne možemo da im pretimo, naročito ne posle utakmice u Beogradu. Oni jesu bolja ekipa od nas, ali to je bio njihov meč, sve im je polazilo za rukom. Siguran sam da rezultat neće biti isti kao u Beogradu", rekao je škuletić.

Utakmica četvrtog kola Grupe C Lige Evropa između Bešiktaša i Partizana igraće se sutra od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke