Škuletić i Partizan - "Uvek aktuelna tema"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.12.2017.
11:44
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Prethodnog leta govorilo se da bi Petar Škuletić ponovo mogao da obuče Partizanov dres. Hoće li momak iz Danilovgrada i ove zime biti na meti crno-belih?

EPA/YURI KOCHETKOV
EPA/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Partizan je prethodnog leta ostao bez najboljeg napadača u timu zbog čega je sportski sektor morao brzo da reaguje i angažuje zamenu.

Govorilo se o nekoliko imena, na kraju je izbor pao na Ognjena Ožegovića iako je i Petar Škuletić bio u igri ali je na kraju ostao u Genčlerbirligiju koji nije hteo da ga pusti na pozajmicu.

Ukoliko se crno-beli odluče za prodaju Leandrea Tavambe potraga za napadačem će ponovo postati prioritet. Problem je što Petar Škuletić sigurno neće biti dostupan.

"Moj povratak sada nije realan. Znam da je to uvek aktuelna tema i letos je bilo šanse da se vratim, međutim, sada sam ugovorom vezan za Genčler i tu se svaka priča završava", rekao je bivši fudbaler Partizana za "Blic".

Petar Škuletić ne krije da je samo u Partizanu igrao srcem i dušom, pa zbog toga ne čudi što i danas pomno prati dešavanja u voljenom klubu.

"Gledam skoro svaku utakmicu i oduševljen sam kako sve to izgleda, pogotovo zbog evropskog uspeha. Bilo je tu prethodnih godina možda i boljih generacija, ali samo je ova uspela da se izbori za proleće i zaslužuje da im se skine kapa", poručio je Petar Škuletić.

Momak rođen u Danilovgradu stigao je u Genčlerbirligi prethodnog leta kao slobodan igrač nakon završetka saradnje sa moskovskom Lokomotivom u koju je stigao 13. februara 2015. godine za cifru od 3.2 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Monday, 18.12.2017
21:11

Skuntelar je moj tip centarfora kojeg Partizan treba, vredniji je pet puta vise od Tavambe i Ozegovica zajedno. Odmah iza njega je Raca Petrovic koji bi Partizanu doneo veliki kvalitet u igri koja sa Djukicem i trenutnim igrackim kadrom, ne postoji. Treci povratnik koga bih najvise zeleo da vidim u Partizanu je Milos Jojic ali to je samo zelja koja je bukvalno neostvarljiva.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 18.12.2017
13:08

Najbolje bi bilo da dodje Gou, a od domacih je jedino Stojiljkovic realna opcija jer bi moglo da se dogodi da raskine pozajmicu posto se nije naigrao kod Turaka.