Sklapanje tima za Evropu, na "Marakani" (ne)očekivani potpis!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.04.2019.
17:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aktuelni šampion Srbije nastavlja sa sklapanjem tima za predstojeće evropske kvalifikacije. Grupi igrača koji su produžili ugovor pridružio se provereni vezista.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Velike poslove obavili su u Crvenoj zvezdi tokom zimskog prelaznog roka kada je ogroman broj najvažnijih igrača stavio paraf na produžetak ugovora.

Tim putem krenuo je i provereni vezista Dušan Jovančić (28) koji je danas stavio potpis na produžetak ugovora sa Crvenom zvezdom.

"Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji", rekao je Jovančić za klupski sajt.

Bivši kapiten Vojvodine stigao je u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač u leto 2018. godine, a dosadašnjim ugovorom bio je vezan za crveno-bele do leta 2020. godine.

Slovom novog ugovora Dušan Jovančić se obavezao na vernost do leta 2021. godine, a tu je i opcija za produžetak saradnje do leta 2022. godine.

"Iz ove perspektive, stvarno mi je proleteo period od dolaska u Crvenu zvezdu. Nije prošlo još punih godinu dana, ali je stvarno prelepih nekoliko meseci iza nas. Nisam očekivao da će biti baš ovako dobro, i za klub i za mene, i stvarno sam prezadovoljan. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima", dodao je Jovančić.

Za manje od godinu dana provedenih u Zvezdi Jovančić je upisao 34 nastupa i postigao dva gola. Pre njega produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom ozvaničili su Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov, Branko Jovičić, Marko Gobeljić, Milan Borjan, Dejan Joveljić, Milan Rodić i Marko Marin.

"To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha", poručuje Jovančić.

Crvena zvezda je na taj način uspela da zadrži okosnicu tima na okupu i to bi trebalo da predstavlja temelj za nove uspehe na evropskoj sceni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.04.2019
13:43

Jel mu povećala zvezda premiju za padanje u protivničkim šesnaestercima? Ovo je sramota koliko je providno kako se on sam sapliće o jednoj od svojih noga i uvek ubeđen očekuje da sudija svira penal, naravno sudije nemaju pravo da nose iste dresove kao on tih 90 minuta, ali ko zna, možda im je premija čak i veća od njega, zasluga sigurno jeste veća.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 19.04.2019
04:44

Tako to radi najbolji, najveci, najtrofejniji i najpopularniji pravi srpski klub.

avatar
MALI PLAVI
Thursday, 18.04.2019
17:53

Iako svi znamo ko je Terza, ali na ovakvim potezima mu skidam kapu.

avatar
Südkurve München
Thursday, 18.04.2019
17:22

TAAAKO SE TO RADI, svaka cast

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 18.04.2019
17:19

Браво! Човек је то апсолутно заслужио. Дошао без помпе, али је показао да је право појачање.