Skidaj stolice, stižu frakcije ''grobara''! Evo kako sada izgleda stadion na Banovom brdu

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.04.2018.
12:11
Izvor: Sportske.net

Dodatni posao za organizatore uoči sutrašnje utakmice.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana sutra od 18 časova i 30 minuta igraju prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.

Dan ranije, na Banovom brdu su skinuli sve stolice sa tribina na kojima će se sutra nalaziti podeljene frakcije organizovanih navijača Partizana.


Najnovije fotografije sa Banovog brda možete da vidite u prilogu, a očigledno da su se u Čukaričkom vodili devizom ''bolje sprečiti nego lečiti'', kako bi se izbegla šteta usled mogućeg lomljenja stolica.

Podsetimo, u 12 časova počela je i najavljena konferencija za medije na Banovom brdu, pa očekujte još informacija iz Čukaričkog, a povodom njihovog juče najavljenog istupanja iz Superlige.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Banovo brdo
-
Banovo brdo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 17.04.2018
15:00

Vecinom isfrustrirani, iskompleksirani i mrznjom zadojeni navijaci partizana su rak rana naseg fudbala. Svako ko je bio na stadion zna koliko je tesko slomiti stolicu na tribini a o cupanju iz konstrukcije da ne govorimo. Zaista treba divljacka snaga i upornost pavijana da se tako nesto uradi. A sta tek reci i paljenju vatre na tribini. Ja ne znam da li se to vise igde radi u civilizovanom svetu. Jedna stolica sa montazom kosta oko 50 eura pa vi sad vidite koliku oni stetu mogu da naprave.