Skenderbeg - Ekstra premije za dodatni motiv protiv Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.10.2017.
19:59
Izvor: Sportske.net

Za šampiona Albanije predstojeća utakmica sa Partizanom očito predstavlja više od igre.

Epa/Valdrin Xhemaj
Epa/Valdrin Xhemaj

Povezane vesti

Legitimno je pravo da klubovi premiranjem daju dodatni motiv igračima, ali se retko dešava da se posebne premije najavljuju za meč koji nema toliko veliki takmičarski značaj.

Tačno je da će poraženi u duelu Skenderbega i Partizana umanjiti svoje šanse za proleće u Evropi ali daleko od toga da utakmica u Elbasanu nosi epitet "odlučujuće".

Sa druge strane, jasno je da duel albanskog i srpskog šampiona nosi sa sobom dodatnu težinu zbog stvari koje nemaju veze sa sportom i očito je to bio razlog što je predsednik Skenderbega igračima obećao posebne premije u slučaju trijumfa nad Partizanom.

Albanski mediji pišu da će svaki igrač Skenderbega dobiti po 100.000 evra u slučaju pobede nad Partizanom, a upola manje ukoliko meč bude završen nerešenim rezultatom.

Evidentno je da za čelnike Skenderbega utakmica u Elbasanu predstavlja više od igre ali to izabranike Miroslava Đukića ne bi trebalo previše da dotiče.

Na igračima Partizana je da izađu na teren i dokažu da su kvalitetniji rival od prvaka Albanije što na papiru zaista jesu.

Utakmica se igra u četvrtak od 21.05 uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije i TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 18.10.2017
14:21

Igrači Skenderbega ne zarađuju 100 000 eura godišnje, a sada kao dobijaju tolike premije. Smešno! Da zarađuju toliko mi nijednog stranca ne bi uspeli da dovedemo u Srbiju, svi bi otišli u Albaniju.

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 17.10.2017
20:42

Na kraju dobice samo nasu ****

avatar
pilko
Tuesday, 17.10.2017
20:39

Što bi rekao Zoran Kesić: 'Budale!'

avatar
Navijač Partizana
Tuesday, 17.10.2017
20:07

Skenderbeg nije šampion albanije