Sjajne vesti iz Radničkog - Uz veliko pojačanje iz Austrije, i ubedljiva pobeda u Beleku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.01.2019.
17:40
Izvor: Sportske.net

Niški Radnički od danas još jači!

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Drugoplasirani tim Superlige posle jesenjeg dela sezone, niški Radnički, ozvaničio je ovog popodneva dolazak još jednog velikog pojačanja!

Novi član kluba sa Čaira postao je Aleksandar Kostić, 23-godišnji krilni vezista, koji je u Radnički stigao iz bečkog Rapida!

Sa Nišlijama je potpisao ugovor na dve i po godine, a ovo mu je od početka karijere prvi odlazak u inostranstvo iz Austrije.

Ovaj momak je rođen u Beču, ima austrijsko državljanstvo, u Rapidu je i ponikao, a u prvom delu sezone je upisao 11 nastupa na kojima je postigao jedan gol i upisao dve asistencije.

Podsetimo, ove zime Radnički je prethodno angažovao Damira Kojaševića, Marka Živkovića, Petra Petrovića i Nikolu Čumića, a sa Nikolom Drinčićem je dogovoren nastavak saradnje.

Druga današnja dobra vest za navijače Radničkog je i pobeda ekipe Nenada Lalatovića u drugoj proveri na pripremama u Beleku. Nišlije su sa 3:0 savladale ruski Avangard iz Kurska, a strelci su bili Damir Kojašević, Nermin Haskić i Petar Petrović.

Nenad Lalatović je u prvom poluvremenu na teren izveo sastav: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Drinčić, Bondarenko, Grbić, Ranđelović, Kojašević i Haskić.

Radovan Pankov je dobio crveni karton, ali su se ekipe dogovorile da i dalje igraju 11 na 11, pa je umesto njega ušao Riota Noma.

U drugom poluvremenu igrali su: Bulajić, Ćirković, Marko Petrović, Aleksa Jovanović, Živković, Krstić, Čumić, Petar Petrović, Nikodijević i Ristić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke