Sjajna atmosfera pred Boliviju - Tadić i Mitar igraju "za prsten", Bane najviše vara

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.06.2018.
11:08
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Dušan Tadić rekao je danas da će "Orlovi" na sutrašnjoj utakmici sa Bolivijom prikazati maksimalan pristup, a otkrio je i mnoge zanimljive stvari koje su vezane za ono što se dešava u trening kampu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u subotu očekuje poslednja kontrolna utakmica u sklopu priprema za predstojeći Mundijal, a svoje utiske pred duel sa Bolivijom izneo je Dušan Tadić.

Vezista Sautemptona rekao je novinarima u Bad Valtersdorfu da reprezentativci imaju sjajne uslove za rad i da će na sutrašnjem meču prikazati maksimalan pristup.

"Napravili smo pravi potez što smo došli ovde. Imamo mir i tišinu i uslove za rad. Sve ostalo je okej, izolovani smo, pripremamo se najbolje moguće za Svetsko prvenstvo", kazao je Tadić.

Srbija je prethodnog ponedeljka poražena od Čilea u pretposlednjoj kontrolnoj utakmici što je zabrinulo ljubitelje fudbala u našoj zemlji.

"Čile je igrao u kombinovanom sastavu, nije merodavno da se komentariše, bilo je novih igrača, sad od Bolivije moramo da krenemo i pripremimo se za Kostariku, da pristup bude maksimalan", dodao je Tadić.

Slobodno vreme u kampu reprezentativci koriste za odmor i razonodu.

"Igramo NBA na Soniju. Dobro je za društvene igre, svi hoće da pobede, niko ne voli da izgubi. Uzeo sam Klivlend, a Mitar je Golden Stejt, ali nam se pokvario kabl. Vodio sam dva razlike, a onda se ovo pokvarilo", uz osmeh je kostatovao Tadić.

Duća nije mogao da kaže ko je najbolji u društvenim igrama, ali je otkrio ko najviše vara.

"Ne mogu da vam kažem ko je najbolji, ali mogu da vam kažem ko najviše vara. Najviše vara Bane, ne možeš da pobediš. Vara na kockicama, to je neverovatno. On baci 100 puta, pa kad baci šest, kao to je to", rekao je Tadić.

Sa šaljivih, prešlo se na ozbiljne teme. Reprezentativci su sinoć gledali prijateljski meč Engleske i Kostarike.

"Znamo dosta stvari. Juče smo gledali Kostariku, dosta ih je teško probiti, organizovani su, uigrani, znaju ko šta radi na terenu. Moraćemo da imamo jako dobar protok lopte da bismo ih kaznili i napravili višak. Imaju dosta kvalitetnih igrača", istakao je Tadić.

Najbolji igrač "Orlova" u kvalifikacijama uporedio je Švajcarce sa reprezentacijom koja nam je bila rival u borbi za Mundijal.

"Švajcarci kao Austrija, dosta kvalitetni i dosta trče i mislim da će to biti presudna utakmica za nas", kazao je srpski fudbaler.

Tadić nije želeo da troši reči o Brazilu, osim toga što je rekao da "svi znaju ko su oni", dodao je i to da "Karioke" uz Španiju i Nemačku vidi kao favorite za trofej.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 08.06.2018
11:33

Bane najvise vara, a Duca nije pristalica VAR-a iako je VAR (dokazano) car.