Sjajan gest Nišlija - Svečani prijem za čelnike Vojvodine

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.10.2016.
15:45
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović upriličio je u nedelju svečani prijem za delegaciju FK Vojvodina uoči prvenstvene utakmice koju će Novosađani danas odigrati na "Čairu".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine danas od 17 časova gostuju niškom Radničkom u okviru 14. kola domaćeg šampionata, a gradonačelnik Niša Darko Bulatović odlučio je da čelnicima novosadskog kluba upriliči svečani doček.

Predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina Vojislava Gajića i ostale članove delegacije novosadskog kluba srdačno su primili gradonačelnik Niša i njegov saradnik Branislav Kačar, ali i rukovodstvo niškog Radničkog na čelu sa predsednikom Radanom Ilićem.

Tom prilikom, predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić zahvalio se na srdačnom dočeku i istakao da FK Radnički i njegovo rukovodstvo poslednjih godina čine ogroman napor da podignu nivo fudbala i regularnosti naše lige, što doprinosi buđenju interesovanja za sport u tradicionalnim centrima fudbala kakav je Niš, kao grad sa bogatom fudbalskom istorijom, na zadovoljstvo ljubitelja fudbala u Srbiji i regionu.

Superligaši iz Niša i Novog Sada odmeriće od 17 časova snage na stadionu "Čair" u okviru 14. kola domaćeg šampionata, a ovakav gest domaćina današnjeg meča je za svaku pohvalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke