Sjajan gest fudbalera Čukaričkog, Lalatović podsetio na probleme

Autor: Beta Beta
subota 14.10.2017.
23:56
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je njegovoj ekipi u meču protiv Javora nedostajao završni pas i da su njegovi fudbaleri uvek pravili potez više.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Čukarički i Javor odigrali su bez golova utakmicu 13. kola Super lige Srbije na Banovom brdu.

"Ušli smo fenomenalno u utakmicu, u prvih 20 minuta igrali sve vreme na njihovoj polovini. Odmah u prvom minutu imali smo šansu. U dvadesetoj sekundi Milojević je na svojoj levoj nozi imao stopostotnu šansu - jedan na jedan. Njihov golman je dobro intervenisao", rekao je Lalatović.

"Tokom cele utakmice nam je falio taj završni pas za gol. Uvek smo imali potez više, hteli smo da se ušetamo u gol. Jednostavno smo morali posle prvog driblinga da odigramo pas sa 16 metara gde su natračavala po naša dva sama igrača. To nismo radili, nego smo hteli da se ušetamo u gol i nismo uspeli da ga postignemo. Drugo poluvreme smo igrali na njihovoj polovini...", rekao je Lalatović.

"Nije nikakav izgovor, ali nije lako jer smo ostali prvo bez Ognjena Ožegovića, pa sad i bez Ognjena Mudrinskog, Đurić nam je bitan igrač i njemu je polomljena kost na stopalu, Bojić je povređen", dodao je trener Čukaričkog.

Lalatović je i danas pružio šansu mladim igračima, pa su u startnoj postavi bili Sava Radić, Nemanja Milojević i Petar Mićin, a u igru je kasnije ušao mladi Slobodan Tedić.

"Ostaje puno da se radi i okrećemo se sledećoj utakmici protiv Spartaka koji nam je direktan konkurent za izlazak u Evropu", naveo je Lalatović.

Trener Javora Vlado Jagodić bio je zadovoljan današnjim rezultatom svoje ekipe i čestitao je igračima.

"Bez obzira na sve probleme Čukarički je bio favorit u ovom meču. Mi smo došli da pokušamo da igramo. U drugom delu smo bili pritisnuti sa svih strana, cilj nam je bio da ne izgubimo, a ako se otvori šansa da pokušamo da iskoristimo", rekao je on.

Fudbaleri Čukaričkog su pred početak današnje utakmice prišli povređenom Ognjenu Mudrinskom na zapadnoj tribini i sa njim uradili timski pozdrav kao što to praktikuju starteri svakog meča. Mudrinski je teško povređen na poslednjoj utakmici protiv Partizana, operisan i sledi mu dug oporavak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Sunday, 15.10.2017
13:44

Nije na odmet pomenuti da Everton nije dobio crveni karton kad je Mudrinskom polomio nogu. Sudija mu je posle divljackog starta sa ledja pokazao samo zuti karton, a nije promenio svoju odluku ni posle konstatacije da je Mudrinskom polomljena noga. To ima samo u Tole-Kokeza SuperLigi.