Sjajan gest crno-belih usred priprema!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.01.2019.
17:32
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Obradovali su mališane.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Prvotimci Partizana Goran Zakarić i Aleksandar Šćekić posetili su Prihvatilište za decu Beograd, gde su štićenicima podelili prigodne poklone i proveli vreme u zajedničkom druženju, prenosi zvanični klupski sajt crno-belih.

Prihvatilište za decu Beograd je ustanova u nadležnosti Sekretarijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda, koja zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

Crno-beli su najavili da će u večerašnjem ''Partizanom vesniku'' objaviti i životnu priču Nenada Ječmenice poznatijeg kao Čempi-maskota FK Partizan, koji je kao dete bio štićenik prihvatilišta.

''FK Partizan se društveno odgovornim akcijama trudi da podigne svest o važnosti brige o deci, empatiji prema drugim ljudima i važnosti fer pleja na sportskom terenu i van njega.

Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu mnogobrojnim ustanovama i centrima za decu i odrasle u čitavoj Srbiji i regionu kroz donaciju sredstva za ličnu higijenu, garderobu i galanteriju'',
poručuju iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke