Sivić u Poljskoj zbog bivšeg omladinca Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
22:13
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić boraviće za vikend u Poljskoj kako bi na delu video još jednog kandidata za dres sa državnim grbom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije narednog juna očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a selektor Tomislav Sivić na vreme je počeo da priprema strategiju za ono što sledi.

Selektor "Orlića" odlučio je da ode u Poljsku i na delu vidi bivšeg omladinca Partizana koji brani boje Korone.

"Biću na stadionu Korone, a želim na delu da vidim bivšeg omladinca Partizana, Vanju Markovića. Radi se o momku iz generacije 1994. koji već dve godine igra standardno u veoma zahtevnoj ligi" objasnio je Sivić.

Prvotimac Korone napustio je Srbiju i seniorsku karijeru počeo da gradi u Poljskoj, a selektor Sivić će pored Vanje Markovića na delu moći da vidi i golmana Lehje Vanju Milinković-Savića.

"Gledao sam ga nedavno u prvenstvenom meču, kada smo bili na žrebu za Evropsko prvenstvo, postigao je dva gola, a igra na poziciji zadnjeg veznog. Želim ponovo da ga vidim, uostalom kao i Vanju Milinković – Savića" poručio je selektor "Orlića".

Mlada reprezentacija Srbije nedavno je na žrebu smeštena u Grupu B na Evropskom prvenstvu, zajedno sa selekcijama Portugala, Španije i BJR Makedonije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
luccass995
Saturday, 17.12.2016
13:38

Zaslužuje dečko poziv! Odlično igra, a ne da igraju neki smešni igrači poput lukića

avatar
Anderton
Friday, 16.12.2016
23:55

Siviću trošiš vreme, mi imamo u veznom redu gomilu igrača, imaš Zdjelara kao zadnjeg veznog, Sale Lukić to može da igra, šta će ti neko ko ima 22 godine i u Poljskoj je?? Nisam gledao dečka pa neču da grešiim dušu, ali znam sve Partizanove igrače..ne znam kako mi je promakao. I hvala Bogu da među ovom decom ima tako malo ZADNJIH veznih.

avatar
Nikola Nikolic
Saturday, 17.12.2016
04:17

Zdjelar ne igra zadnje dve godine, nije mi jasno kako je dobijao poziv i dalje kada ne igra

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 17.12.2016
16:05

Posvađao se sa Sivićem pre prve utakmice u Sloveniji.

avatar
luccass995
Saturday, 17.12.2016
13:37

Lukić je igrao, ono je smešan igrač i uz to ne igra uopšte, zdjelar ne igra, a ovaj marković je odličan igrač igra standardno dobro kao što su napisali u zahtevnoj ligi!

avatar
Friday, 16.12.2016
23:15

Podnesi ostavku!