Sivić: "Gol u gostima obavezan ako hoćemo na EP"

Autor: Beta Beta
petak 11.11.2016.
21:03
Izvor: Beta

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić izrazio je zadovoljstvo rezultatom koji su "Orlići" ostvarili u prvom meču baraža sa Norveškom i istakao da će gol u gostima biti obaveza u revanšu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je da je njegova ekipa večerašnjom pobedom protiv Norveške u prvoj utakmici baraža ostvarili samo jedan korak ka Evropskom prvenstvu i dodao da očekuje neizvestan revanš.

"Mi smo danas napravili samo jedan korak, odigrali smo jednu pametnu utakmicu, ne toliko atraktivnu, jer je ulog veliki, ali i protivnik izuzetno dobar. Naš protivnik je prouzrokovao da čekamo grešku i tako igramo. Zadovoljan sam rezultatom, nismo primili gol, a pobedili smo", rekao je Sivić novinarima posle utakmice.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije je večeras na stadionu Partizana pobedila Norvešku sa 2:0 u prvoj utakmici baraža za Evropsko prvenstvo.

"Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj je potreban dodatni napor. Mi smo pre početka podelili ove utakmice na četiri dela i sada smo dobili dva, a nadam se da ćemo još jedno... Moramo da damo tamo gol ako želimo na Evropsko prvenstvo", rekao je Sivić.

On se složio s novinarima da je ulaskom Andrije Živkovića Srbija zaigrala brže.

"Nije sporan njegov kvalitet, svesni smo koliko znači ovoj reprezentaciji. Odlučili smo se da ga ovako uvedemo, jer smo znali da može da promeni tempo utakmice. Drago mi je što je postigao gol na svom stadionu", rekao je selektor Srbije.

Selektor Norveške Lif Gunar Smerud rekao je da njegovoj ekipi nedostajalo efikasnost na večerašnjoj utakmici.

"Čvrsta utakmica sa ne mnogo šansi. Mislim da su moji igrači igrali dobro, radili su naporno, ali teško je igrati protiv Srbije u Srbiji. Nismo srećni s dva primljena gola. Bio je jednak broj šansi, Srbija je imala efikasnost, a mi nismo i to nam je nedostajalo večeras. Moramo da pokušamo da ih pobedimo u revanšu", rekao je Smerud.

Revanš utakmica baraža za Evropsko prvenstvo 2017. godine između Srbije i Norveške igraće se u utorak od 19.00 u Dramenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 12.11.2016
07:45

Obavezno je bilo da se ovde ne primi, to pre svega, tamo cak i mozemo, ali neka bude 1:1. Nije to bio Zivkovicev gol, ono je autogol po pravilima.

avatar
Povratak kralja 44
Friday, 11.11.2016
23:48

Kakav prolaz na gol u gostima, pobeda i tamo bre! Zna li ovaj čovek koga vodi?