Sivić: "Biti prvi u grupi jednako teško kao osvajanje turnira"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.12.2016.
19:13
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je da će misija osvajanja prvog mesta u Grupi B biti jednako teška kao i osvajanje trofeja na Evropskom prvenstvu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije nije imala previše sreće na žrebu za Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti održano u Poljskoj, pošto je smeštena u grupu sa selekcijama Portugala, Španije i BJR Makedonije.

Reprezentacije sa Pirinejskog poluostrva poseduju ogroman kvalitet, a nije tajna da Portugal participira kao jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja, zbog čega je razumljiva i izjava selektora Tomislava Sivića.

"Ovde nema lakih protivnika. Zadovoljstvo je biti u ovakvom društvu, ali i teško izabrati idealne prtivnike u grupi. Biti prvak u ovoj našoj B grupi je jednako kao i osvojiti Evropsko prvenstvo" kazao je Sivić.

Selektor mlade reprezentacije Srbije boravio je u Krakovu sazamenikom sportskog direktora FSS Pericom Ognjenovićem i tim menadžerom mlade selekcije Igorom Gačićem.

"Prvu utakmicu igramo sa Portugalijom. Oni su favoriti uz Špance, a mi ćemo dati maksimum i pokušati da se borimo za medalju" poručuje selektor Tomislav Sivić.

Prvi meč na Evropskom prvenstvu u Poljskoj "Orlići" igraju 17. juna u Gdanjsku, a kompletan raspored mečeva pogledajte OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 01.12.2016
21:21

Kreće alibi priča.

avatar
Thursday, 01.12.2016
21:09

Podnesi ostavku, neces valjda ti voditi tu decu!

avatar
Anderton
Thursday, 01.12.2016
21:23

i to odmah, a ne da ko prošli put Dodić uzima ekipu mesec dana pred prvenstvo, novi selektor i da mu organizuju minimum 3 prijateljske. Moj predlog je neko od mlađih trenera, nikako ovi matorci tipa Kosan.

avatar
Anderton
Friday, 02.12.2016
01:42

Rastavac bi bio ok.

avatar
Thursday, 01.12.2016
22:02

Slazem se. Koga imas na umu? :-) Rastavac je nekako logicno resenje, o Paunovicu da i ne pricam, ali mislim da je njegov povratak u Srbiju iskljucen i vrlo malo verovatan mada mozda i moze da dodje samo za to EP:-D