Situacija sve bolja, Milojević zna tim za Mladost?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.03.2018.
10:35
Izvor: Sportske.net

Kadrovska situacija u fudbalskom klubu Crvena zvezda izgleda sve bolje iz dana u dan. Dvojica ipak otpadaju za duel u Lučanima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Reprezentativna pauza se bliži kraju i uskoro će svi klubovi Super lige nastaviti da se pripremaju za poslednja dva kola u kompletnim sastavima.

Najviše reprezentativaca imaju Partizan i Crvena zvezda što trenerima dva kluba donekle otežava posao pred važne mečeve koji su na programu u nedelju.

Strateg lidera domaćeg prvenstva Vladan Milojević imao je povrh svega i velikih problema sa povredama igrača ali se situacija iz dana u dan menja na bolje.

Prvog radnog dana tekuće nedelje treninzima se priključio El Fardu Ben koji je dobio produženo odsustvo kako bi napunio baterije i potpuno sanirao probleme sa povredom koja ga je mučila u prethodnom periodu.

Juče su trenirali Nemanja Milić i Vujadin Savić, s tom razlikom što je štoper radio individualno i sigurno neće biti u konkurenciji za nedeljni duel sa ekipom Mladosti u Lučanima.

Van stroja će za vikend biti i golman Milan Borjan, s tom razlikom što će reprezentativac Kanade utakmicu u Lučanima propustiti zbog parnih kartona a ne zbog povrede.

To znači da Vladan Milojević u utakmici 29. kola Super lige neće moći da računa na dvojicu standardnih prvotimaca tako da se otvara prostor da Damir Kahriman i Srđan Babić počnu meč u Lučanima.

Ukoliko ne bude nekih neočekivanih promena Zvezda bi u Lučanima mogla da nastupi u sastavu: Kahriman - Stojković, Babić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Donald - Ben, Krstičić, Radonjić - Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Tuesday, 27.03.2018
11:13

znaci donal ipak moze da igra u lucanima? pre neki dan je bila vest da ne moze jos uvek...