"Situacija sa Drinčićem nije jasna!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.08.2014.
17:09
Izvor: Sportske.net

Transfer Nikole Drinčića u Makabi iz Haife poprima obrise prave letnje sapunice jer trener Partizana Marko Nikolić i posle izjave igrača da je potpisao za izraelski tim tvrdi da je situacija oko iskusnog veziste "nejasna".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pre nepunih nedelju dana izraelski mediji saopštili su da je Nikola Drinčić postigao dogovor o saradnji sa Makabi Haifom ali je već sutradan trener Partizana Marko Nikolić demantovao da je iskusni vezista napustio Humsku.

Nakon revanš susreta plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope u Bakuu i pobede Partizana nad Nefčijem Drinčić se i sam oglasio i potvrdio da je odigrao poslednju utakmicu u crno-belom dresu.

Na današnjoj konferenciji za medije pred duel sa Radom Marko Nikolić još jednom je uneo totalnu zabunu u čitavu priču pošto je izjavio da je Nikola Drinčić i dalje Partizanov igrač i da, ukoliko se do večeras ništa ne promeni, počinje sutrašnji duel na Banjici.

"Oko Drinčića još uvek nije jasna situacija. Činjenično stanje je da je danas još uvek igrač Partizana i ako se nešto do večeras ne promeni biće u konkurenciji za duel sa Radom" rekao je Nikolić.

Ostaje naravno da se sačeka poslednji dan prezalnog roka kada će biti jasnije da li Partizan ostaje bez Drinčića ili iskusni vezista ostaje u timu bar do januara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke