Simo Krunić: "Sramota nas je, u Nišu na sve ili ništa"

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.07.2019.
21:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić rekao je da je njegovoj ekipi veoma teško pao današnji poraz od Flore, da ih je sramota i istakao da će u revašu morati da idu na sve ili ništa.

BETAPHOTO/FK RADNICKI/DS
BETAPHOTO/FK RADNICKI/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić rekao je da je njegovoj ekipi veoma teško pao današnji poraz od Flore, da ih je sramota i istakao da će u revašu morati da idu na sve ili ništa.

"Jako teško nam je pao ovaj poraz. Mislim da je utakmica bila izjednačena do tog prvog gola, posle toga smo pokušali da se vratimo, ali smo primili i drugi... Nismo dobro igrali. Pokazalo se da je Flora u ovom momentu spremniji protivnik, nama je malo ponestalo snage u poslednjih 15-20 minuta, dosta smo konfuzno delovali pred kraj utakmice", rekao je Krunić novinarima posle utakmice u Talinu.

Fudbaleri Radničkog izgubili su od Flore u gostima sa 2:0, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Ponavljam, presudio je taj gol iz prekida. Pokušali smo da se vratimo, nismo uspeli... Verujte da nas je sramota zbog ovog poraza", rekao je Krunić.

"Nama je ovo prva utakmica u sezoni i normalno da dosta stvari nije funkcionisalo, ali nismo izdržali poslednjih 20 minuta. Tražim krivicu u nama, mi smo krivi za poraz", dodao je on.

Revanš je naredne nedelje na Čairu.

"Moramo da idemo na sve ili ništa. Moramo da se 'vadimo' pred našom publikom gde ćemo sigurno igrati mnogo bolje i gde ćemo tražiti svoju šansu da okrenemo ovaj rezultat", rekao je Krunić.

Fudbaler Radničkog Milan Bojović kazao je da niko u njegovom timu nije očekivao ovakav rezultat.

"Do 73. minuta smo igrali egal, mislim da nam nisu stvorili neki šansu, osim one jedne kontre... Izgubili smo, ali nismo rat. Ostaje nam da se konsoludujemo i da pokušamo da preokrenemo u našu korist i da obradujemo svoje navijače. Daćemo sve od sebe da tako i bude", rekao je Bojović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Thursday, 11.07.2019
23:00

Ne znam kako ga nije bilo sramota da igra i na remi protiv ovako ocajne ekipe. Umesto da ide na pobedu od 2-3 gola razlike, on je igrao na remi i bio bi zadovoljan da se utakmica zavrsila nereseno. Takav trener ne treba ni jednom klubu koji bar misli da je iole ozbiljan. Plakace za Lalatovicem jer je trenutni izbor najgori moguc po Radnicki.

avatar
Milan Capkunovic
Thursday, 11.07.2019
22:55

I treba da vas je sramota, sa previše respekta ste ušli u utakmicu, ko da igrate protiv Reala, a ne tamo neke Flore. A i ne može se u startnu postavu staviti igrači koji su tek nedelju-nedelju ipo dana sa ekipom, mislim na Melega i Jirku, tačno se vidi da nema kompaktnosti, a problem je i što je mnogo ključnih igrača otišlo, i nije se bilo dovoljno vremena da se uigra sasvim nova ekipa, pogotovo ne Meleg i Jirka, trebalo je postepeno uklapati njih u ekipu, a više forsirati igrače koji su bili od starta na pripremama.