Simić: "Idealna uvertira za PSŽ"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.12.2018.
10:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strelac vodećeg gola u trijumfu Crvene zvezde nad kruševačkim Napretkom (3:0) rekao je da je tom pobedom napravljena idealna uvertira za meč sa Pari Sen Žermenom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je na otvaranju 20. kola Super lige Srbije savladala Napredak iz Kruševca istovetnim rezultatom kojim je slavila i na gostovanju ovom klubu.

Na dve prvenstvene utakmice ove sezone Zvezda je protiv Napretka postigla šest golova, a jučerašnji trijumf imao je dodatni značaj jer je njime napravljena savršena uvertira za meč koji sledi.

"Veoma sam zadovoljan kako je je sve izgledalo protiv Kruševljana. Napredak je veoma kvalitetna ekipa, a mi smo uspeli dva puta da je pobedimo rezultatom 3:0 u jednoj polusezoni. To dovoljno govori o našem kvalitetu i nivou fudbala koji pružamo", kazao je Veljko Simić.

Narednu takmičarsku utakmicu Crvena zvezda igra protiv Pari Sen Žermena u šestom kolu grupne faze Lige šampiona.

"Pobeda nad Kruševljanima sada je iza nas, a predstoji nam definitivno duel polusezone. Napravili smo idealnu uvertiru u gostovanje Pari Sen Žermena. Pokušaćemo da odmorimo, a onda da još jednom oduševimo navijače", rekao je Simić.

Krilni fudbaler postigao je vodeći gol u pobedi nad Napretkom i time zadržao korak za vodećim strelcem tima El Fardu Benom.

"Odigrali smo uigranu akciju, dobio sam fantastičan pas od Ebisilija, lepo šutirao i drago mi je da je sve krunisano pogotkom. Raduje me pobeda i lični učinak. Verujem u sebe, možda nisam očekivao da budem drugi strelac tima, ali svakako taj podatak budi zadovoljstvo", zaključio je Simić.

Crvena zvezda posle dvadeset odigranih mečeva drži lidersku poziciju na tabeli domaćeg šampionata sa 56 bodova. Poslednji prvenstveni meč u 2018. godini crveno-beli će odigrati sledećeg vikenda protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gvozden
Sunday, 09.12.2018
11:50

Više puta je Zvezda bila prvak evrope, nego li Napoli i PSG zajedno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 09.12.2018
11:25

Protiv PSGA-a gorece Marakana, a Novak Djokovic slavice pobedu sa nama.