Simić: "Da popravimo utisak posle Pariza"

Autor: Beta Beta
petak 05.10.2018.
14:54
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Zemuna želi da popravi utisak iz Pariza i da se vrati na pobednički kolosek.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju gostuju Zemunu u 11. kolu Super lige Srbije, a u taj meč ulaze posle ubedljivog poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

"Ekipa Zemuna se prilično promenila od početka sezone i otkako sam ja bio tamo, ali svakako da je jako nezgodna ekipa. Posle gostovanja u Parizu nama je ovo izuzetno bitna utakmica da se vratimo na pobednički kolosek i malo mirniji odemo na reprezentativnu pauzu", rekao je Simić za klupski sajt.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 28 bodova, dok je Zemun na 13. mestu sa devet.

"Nema umora, kao i uvek, a motivacija nam je na dodatno visokom nivou da donekle popravimo utisak posle Pariza. Zato nam je vrlo bitno da pobedimo i zadržimo odličan učinak u prvenstvu. Zemun je nezgodan posebno na svom terenu, ume da zatvori prilaze golu, ali na nama je da strpljivom igrom nađemo put do mreže i postignemo što više pogodaka", rekao je Simić.

"Očekujem standardnu utakmicu u našoj ligi, da mi budemo ti koji ćemo diktirati tempo i imati posed lopte. Oni će verovatno čekati šansu iz kontri ili polukontre, a na nama je da to sprečimo, da stvorimo što više šansi i realizujemo ih na pravi način", rekao je Simić, koji je upravo iz Zemuna stigao u Zvezdu početkom sezone.

Simić je uveren i da će crveno-beli imati pravu podršku svojih navijača sa tribina Gradskog stadiona.

"Očekujem odličnu atmosferu, biće našh navijača u velikom broju kao i uvek, na tribinama će biti i njihove pristalice, pa verujem da nas čeka pravi sportski ambijent", rekao je Simić.

Utakmica Zemun - Crvena zvezda igra se u nedelju od 13.00.

Super liga 11. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 05.10.2018
22:52

Bolje da popravite utisak vec protiv Liverpula.

avatar
MALI PLAVI
Friday, 05.10.2018
19:19

A što niste u 5 ujutro počeli.

avatar
Old_school
Friday, 05.10.2018
15:56

Pokvariti ga svakako ne mozete.

avatar
x90x
Friday, 05.10.2018
15:25

Da ti lepo od starta budes na klupi, a ne svaki put da se pravi iznena na poluvremenu (ili ranije...)