Sikimić obelodanio sjajnu vest!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.09.2016.
20:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić vratio se na teren nakon odrađene pauze, a nakon utakmice sa ČSK Pivarom obelodanio je jako lepu vest.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Gostovanje Crvene zvezde u Čelarevu poslužilo je Miodragu Božoviću kao prilika da Predragu Sikimiću ukaže šansu da ubeleži prvi nastup u crveno-belom dresu posle gotovo mesec dana pauze.

Iskusni napadač vratio se na teren posle dva meča pauze zbog crvenog kartona koji je dobio u Novom Pazaru, a uspeo je čak i da se upiše u strelce i trećim golom stavi tačku na duel sa ČSK Pivarom.

"Znao sam da će biti teško na početku, žestoka borba je bila dok ih nismo 'otvorili', a posle je već sve bilo lakše. Dobar fudbal igraju, takvim ekipama je teško dati prvi gol. Na 0:1 su imali šanse i moram da priznam da mi je laknulo kada smo postigli i drugi pogodak" rekao je Sikimić.

Strelac trećeg pogotka za Crvenu zvezdu osvrnuo se i na period koji je ostavio iza sebe i otkrio da se golman Novog Pazara Mladen Živković uskoro vraća u trenažni proces.

"Dosta toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je jako teško palo. Čujem se sa golmanom Mladenom Živkovićem, on se za nekih desetak dana vraća u trenažni proces što me mnogo raduje. To mi je mnogo bitnije, ali naravno da sam srećan i zbog gola, to mnogo znači svakom špicu" dodao je Sikimić.

Predrag Sikimić je 28. avgusta teško povredio golmana Novog Pazara Mladena Živkovića posle čega mu je izrečena tromesečna suspenzija ali je naknadno odluka Disciplinske komisije preinačena pa je napadač crveno-belih kažnjen sa dva meča neigranja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke