Sigurni ste da Lazović ima veliku platu?

 • Autor: Mihajlo Vidojević

 • 01. mart 2015.

 • 17:49

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, nakon što je konstatovano da su mu previsoka primanja, Darko Lazović je u Jagodini izašao na teren i dokazao da Crvena zvezda trenutno nema bolje igrača od njega.

Sigurni ste da Lazović ima veliku platu?
Foto: crvenazvezdafk.com
Oni koji veruju u Boga ili kakvu drugu silu kažu da dobri i vredni uvek bivaju nagrađeni čak i ako na putu ka uspehu moraju da se bore sa mnoštvom nepravdi.

Nakon današnje utakmice 17. kola Jelen Superlige između Jagodine i Crvene zvezde slobodno možemo da konstatujemo da je Darko Lazović pobednik dana i da je delom, ne rečima, dokazao kolika je njegova vrednost, kako ljudska, tako i igračka.

U vreme kada dekadencija srpskog fudbala izbija na videlo na svakom ćošku teško ćete naići na momka kakav je Darko Lazović. Pravi primer svega onoga što nam u fudbalu i društvu nedostaje.

Brzonogi krilni napadač odlikuje se talentom, marljivošću, skromnošću i kvalitetom a ipak je kao takav stavljen na stub srama od strane kluba kojem je dao više od svih drugih fudbalera koji su prodefilovali "Marakanom" u prethodnih 6 godina.

Čačanin je po dolasku na "Marakanu" sačekao šansu, iskoristio je kada se ukazala, a potom sa vrha pao na dno zbog teške povrede. Odavno je zaslužio da napusti Zvezdu i domaći fudbal, ispoštovao je to što mu je klub dao priliku da se nakon operacije vrati u formu i dokazao da ume da ceni "uslugu".

Darko Lazovic

Sa druge strane, zimus se povela polemika oko toga da li je plata Darka Lazovića prevelika što ne bi bilo tragično da povrh svega čelnici Crvene zvezde nisu ucenili Čačanina oduzimanjem trake i "grejanjem klupe" ne bude li pristao na reviziju ugovora.

"Nisam zaslužio da me, posle pet i po godina, blate. Spreman sam na sve i da ne igram drugi deo sezone, ako je to dobro za Zvezdu. Ugovor nisam revidirao, što se od mene do sada nije tražilo" poručio je Darko Lazović.

Na poruke da će trenirati od sedam ujutru nije se obazirao, na pripremama je Nenadu Lalazoviću dokazao da Zvezda trenutno nema boljeg od njega. Danas, u Jagodini, momak je vratio crveno-bele u borbu za trofej.

Odgovorno tvrdim da Crvena zvezda u svojim redovima nema boljeg fudbalera, a pri tom ne računam na povređenog Aleksandra Lukovića kome se klasa ne sme osporiti iako je iza njega duga pauza.

Kada se uzme u obzir sve što je Lazović do sada uradio za klub, kada se na terenu vidi koliko taj momak znači ekipi, postavlja se pitanje da li je zaslužio da mu se na dobro odgovara na način na koji je Zvezda učinila?Odgovor ćete dati sami, za objektivne i nepristrasne neće biti teško da saberu dva i dva i shvate da Crvena zvezda ne bi propala, kao što nije do sada, da je Darku Lazoviću omogućeno da poslednjih 6 meseci na "Marakani" provede u miru.

Sa druge strane, način na koji je on dokazao da je u pravu mnogo je bolji, pa će zbog toga i pobeda biti slađa.
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari