Ševkija Resić srušio Partizan, a još draže mu je ono što je doživeo posle meča...

Autor: Darko Mitrović
subota 08.08.2020.
18:25
Izvor: Sportske.net, SportSport.ba

Tek što je došao u Novi Pazar, doživeo svojih ''pet minuta slave''.

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Novi Pazar je posle nedavnog ulaska u elitno društvo značajno promenio ekipu, najboljih 11 se formiralo u hodu, ali to Pazarcima nije smetalo da u sredu naprave pravu senzaciju i na svom terenu savladaju favorizovani Partizan sa 3:2.

Gol odluke pripisan je Nemanji Miletiću kao autogol, ali Ševkija Resić je najzaslužniji što je ta lopta završila u mreži Aleksandra Popovića.

Posle velikog trijumfa, Resić je govorio za portal ''SportSport.ba'', ne krijući veliko oduševljenje onim što mu se dešava po dolasku u Novi Pazar.

''Impresije su jako velike, prezadovljan sam što sam ja zabio za pobedu, ekipa je odigrala fenomenalnu utakmicu, svi su se borili kao jedan, imali smo i podršku navijača koji su bili van stadiona, prezadovoljan sam kako je ekipa odigrala. Ja sam imao tu sreću da sve začinim golom.

A šta reći o golu... Partizan je jedan veliki klub, o tome se nema šta pričati, svako ko bi imao priliku da im da gol, jedva bi dočekao, meni se ostvarila ta prilika da igram protiv Partizana i protiv Crvene zvezde na Marakani, za mene kao igrača to je veliki uspeh, a videćemo šta dalje'', konstatovao je Resić, koji je u Novi Pazar stigao iz Bosne i Hercegovine, gde je ranije nastupao za Čelik i Sarajevo.

Dobio je brojne čestitke posle meča, a jedna mu je najdraža od svih.

''Bilo je puno čestitki, svi su zvali, ne daje se gol Partizanu svaki dan, puno je ljudi pratilo preko Arene Sport, svi su čestitali, hvala svima, nadam se da će ih biti još više.

Najdraža mi je ona od moje majke, kada me je nazvala plakala je, to je neverovatan osećaj, radite u životu da obradujete svoju porodicu'',
poručio je Resić.
-
baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 08.08.2020
21:12

E, drago mi je sto smo i mi nekoga usrecili:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 08.08.2020
18:38

Partizan su u Novom Pazaru srusili zvezdini navijaci preruseni u fudbalske sudije izmisljenim penalom za novi pazar, nedosudjenim penalom za Partizan i nepokazanim crvenim kartonom igracu novog pazara sto je najmanje 2 gola razlike u korist novog pazara i na stetu Partizana odnosno 3 boda.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 09.08.2020
00:12

Kad smesti svoj svojima 😂