Serija loših vesti iz Kijeva, Partizanu puna mreža! Navijačima jasno šta Iliev treba da uradi!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.12.2017.
19:49
Izvor: Sportske.net

Delovalo je obećavajuće u prvih pet minuta, a onda - potop! Pristalice crno-belih razočarane, golovi primani kao na lakšem treningu, očekuju konkretnu reakciju nadležnih u prelaznom roku.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice na Olimpijskom stadionu u Kijevu, Partizan gubi sa ubedljivih 3:1.

Tek što je ostvario istorijski uspeh plasmanom u evropsko proleće, Đukićev tim je počeo da se kocka sa ugledom.

Na početku je izgledalo sasvim solidno, Partizan je imao inicijativu, a prvu konkretnu priliku imao je Everton, čiji je udarac sa dvadesetak metara zaustavila prečka.

A onda, samo minut kasnije, domaći koriste svoju prvu pravu priliku, kapiten Morozjuk je umakao Nemanji G Miletiću posle jedne odbijene lopte od strane golmana Stojkovića i Dinamo je poveo sa 1:0.

Nova briga za crno-bele usledila je u 18. minutu, kada se ionako rovti Everton požalio na povredu, ali je srećom nastavio meč.

Međutim, ono najgore po crno-bele usledilo je u narednih desetak minuta. Prvo je u 28. minutu Moraeš duplirao vođstvo domaćih posle još jednog propusta Nemanje G Miletića i njegovih saigrača u odbrani, a već u 31. mreža nemoćnog Vladimira Stojkovića zatresla se i treći put, kada je kompletna odbrana Partizana još jednom početnički reagovala - 3:0.

Ni to nije sve od loših vesti iz KIjeva tokom prvih 45 minuta, u finišu ovog dela igre Everton je oštro startovao na protivničkog igrača, zaradio žuti karton zbog kojeg neće moći da nastupi u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope...

Moglo je da bude i ubedljivije u korist domaćih, pošto je Šeparenko propustio novu priliku za Dinamo u 45. minutu, ali u poslendnjim sekundama nadoknade vremena ovog dela igre, Suma je na drugoj strani iznudio jedanaesterac, a Jevtović je sa bele tačke smanjio na 3:1.

U prilogu su utisci navijača tokom prvog poluvremena.
----
- - - -
- -
- -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:15

Zasto svi samo o kosatom Mileticu pricaju kad je celavi sinoc bio jos gori od njega, a i Vulicevic snosi dosta krivice za golove? Citava odbrana nam treba.

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 07.12.2017
23:18

Zaboravih da napomenem. Vulićević, desni spoljni i kapiten partizna prosto je bio neprimetan. Nigde ga nije bilo, kako u odbrani tako ni u napadu. Svi golovi, ukoliko se ne varam primljeni se iz akcija preko njegove strane, a istovremeno za svih 90 minuta nije uputio ni jedan centarsut u protivnički šesnaesterac. Za nekog ko se profesionalno bafi fudbalom, bez obzira u kom rangu takmičenja igra, tako nešto je nedopustivo.

avatar
SaMORealNO
Thursday, 07.12.2017
22:58

Prioriteti su da se proda Miletic bek i Jevtovic da se dovede Raca Petrovic i dva beka a moze se otkupiti i Panticev ugovor

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 07.12.2017
21:56

Ne mogu da verujem da Partizan iopet igra odbranu sa igracima daleko ispred lopte, ali i od protivničkih igrača. Niko u Dinamu ne prima loptu pod pritiskom, vec sasvim slobodno kao da su na treningu. O flasterima na najbitnije poluge Dinama nema potrebe ni da govorim. Đukić kao digogdišnji štoper, ali i kao trener koji je mnogo godina proveo u zemlji gde se u Evropi igra najlepši fudbal, neshvatljivo prosto gura nekakav fudbalski stil i način igre koji nigde ne postoji.

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:16

Mozda i postoji, ali ne sa ovakvim igracima...

avatar
petar000
Thursday, 07.12.2017
21:49

A najsmesnije je sto je bolji Miletic veceras upravo ovaj koga prozivaju. Celavi vec nekoliko utakmica ne lici na fudbalera. Svi golovi su njegove greske. Ali ljudi kad se uhvate za nekog, drugog i ne gledaju koliko je ocajan. Prvi gol Miletici i Stojkovic udruzenim snagama, drugi gol, Miletic (stoper) podlece pod loptu, treci gol, pusta svog coveka kao na treningu, i na kraju i penal. I u nasem prvenstvu krivac protiv Vojvodine, krivac protiv Spartaka.

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:16

Lik je smesan igrac, ja to sve vreme pisem. Nemoj ni Vulicevica da stedis:-D

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Friday, 08.12.2017
21:13

Ja ne znam ni da je bilo reci o Mileticu u smislu da se o njemu pricalo vise od dan-dva, samo je odjednom dosao:-D I jeste da su to smesne pare za neki evropski pojam i evropske standarde, ali, zali Boze 350 hiljada evra za njega, ni kao slobodnog igraca ga ne bih doveo...

avatar
petar000
Friday, 08.12.2017
19:54

Ne stedim ga ni malo, vec sam napisao negde da su najveci problemi dolazili sa te strane gde su on i celavi. I to ne samo na ovoj utakmici. Mislim, ima kiseve i ovaj na levoj strani i on kad kiksne bas je ocifgledno, ali ta desna je stalno slaba. Od svih ozbiljnih stopera i desnih bekova koji su se pominjali da mogu da dodju letos mi smo kupili najgoreg...

avatar
Sladjan Radisavljevic
Thursday, 07.12.2017
20:56

Katastrofa od igre, bitno je da je sudija produzio utakmicu dok ne damo gol a cak je i penal poklonio :D

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:17

Sram te bilo, cist penal je bio, cak je i ruka bila pre toga, a za njih posle nije postojao!

avatar
djordja
Thursday, 07.12.2017
20:55

Mene je sramota za postavku igre koju je postavio Đukic...kod njega niko sem Tavambe ne moze bit igrac

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
09:17

A i on je cesto pod znakom pitanja:-D

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 07.12.2017
20:51

Realno stanje...