Selektor Portugala besneo na sudiju, ovaj mu se izvinjavao, sporan i penal za Srbiju?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.03.2019.
23:42
Izvor: Beta

Selektor portugalskih fudbalera Fernando Santoš rekao je da je njegova reprezentacija u više slučajeva oštećena na današnjoj utakmici sa Srbijom.

Epa/Rodrigo Antunes
Epa/Rodrigo Antunes

Povezane vesti

Portugal i Srbija igrali su u Lisabonu nerešeno 1:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Imam sumnje u vezi gola Srbije, mislim da je do sudara sa golmanom došlo posle šuta. Ti trenuci igre su za nas bili veoma teški i loši. Nismo imali strpljenja", rekao je Santoš novinarima.

Santoš je raspravljao sa arbitrom Šimonom Marčinjakom, koji je u drugom poluvremenu sudio penal za Portugal, a potom poništio odluku.

"Mislim da je stvarno bio penal i pitao sam ga zašto ga nije dosudio. Nije imao šta da mi odgovori. Zahvalio sam se što me je odveo da pogledam snimak i tako je završena priča. Dva puta smo gledali snimak i molio me je za izvinjenje. Bilo je još nekoliko stvari koje nije pravilno sudio. Suđenje je bilo komplikovano tokom cele utakmice", kazao je Santoš.

Portugal sada ima dva remija, posle nerešenih rezultata sa Ukrajinom i Srbijom.

"Dva nerešena rezultata kod kuće su loša, ali smo na neki način i računali da će ovako biti. Moraćemo da pobedimo u gostima. Imamo još šest utakmica, moraćemo da se borimo. Imam poverenje u igrače, dobro rade i veruju u sebe. Želimo prvo mesto u grupi, iako smo sada u malo težoj situaciji", naveo je selektor Portugala.

Posebno je pohvalio igru Aleksandra Mitrovića, za koga je rekao da se istakao i da je zadavao probleme njegovom timu zadržavanjem lopte.

Istakao je da veruje u plasman na Evropsko prvenstvo.

"Igrali smo dobro, nismo pobedili jer prosto nismo imali sreće. Ne želim da pomišljam da gubim bilo kakvo poverenje u igrače", rekao je Santoš.

Kada je reč o Kristijanu Ronaldu, koji je izašao zbog povrede, Santoš je naveo da još ne zna kakvo je njegovo stanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 26.03.2019
01:33

Penal za Srbiju cist,ali ruku na srce zahvaliti sudiji sto je ponistio na kraju Portugalu cist penal :D mada je i pepe mogao ladno da pocrveni,ali on je to na kvarno radio dok je sudija okrenut ledjima

avatar
johny_Juve
Tuesday, 26.03.2019
09:22

Cist penal za portugal tacno, ali ono je morao biti makar zuti karton za golmana.

avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 26.03.2019
11:18

Pavkov je za isti start dobio crveni protiv Nemaca. mislim na start Pepea nad Tadicem u 1. poluvremenu.

avatar
Mani2
Tuesday, 26.03.2019
01:18

Niste ni vi vise ono sto ste bili.Srbija je odigrala istu utakmicu kao protiv Nemacke.Da nismo smotani mogli smo da nakantamo Portugal.Otvaramo dobro utakmice sto je ipak delo selektora a zavrsavamo ih disanjem na skrge sto je oduvek bila nasa boljka.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.03.2019
01:01

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=qCV9vA5KjFA

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.03.2019
08:48

Kakvo je ovo glasanje?!

avatar
IM
Tuesday, 26.03.2019
01:00

Prva Srbija,a ostali nek se poredjaju kako im je volja.

avatar
johny_Juve
Tuesday, 26.03.2019
09:23

Jesmo prvi. Uz mnooooogo srece i definitivno ne delom Krrstajica. Ovo je iskljucivo delo ovih momaka sto ginu na terenu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.03.2019
00:53

Penal moze da bude i dok je lopta u nasem kaznenom tako da je onaj faul sto posto prekrsaj za kazneni udarac, a ruka Rukavine koja rima, a? nije bila penal samo zato sto nije bio crveni za onog realovog mesara.

avatar
Skaut1
Tuesday, 26.03.2019
12:48

Mislim da je to ruka Rukavine, pre alteracija ili neka druga stilska figura, ali rima nije svakako. Penal za njih očigledno je da po pravilima nije penal, ali je pravo čudo da je preinačena odluka, a da nema VAR-a. Za naš penal, na gledanje uživo delovalo je da je faul, ali da nema šanse da sudija dosudi takav penal u korist gostiju. Na ponovljenom snimku nisam siguran da li je golman udario u Gaćinovića, ili obrnuto (bliži sam bio ovom drugom). U svakom slučaju najslabija tačka ostaje Krstajić. Mitrović spor, potpuno suvišan za onakvog protivnika, OK da je igrao on ili Pavkov u paru sa Jovićem, ali ako već igramo sa jednim špicem, bolje da smo imali još jednog brzanjca, a ne sidraša. To je moje mišljenje, vidim da selektor Portugalije ima drugačije. Radonjić i SMS zalutali. Bolje da je umesto Gaćinovića odmah ušao Živković (moram priznati da sam se pribojavao da će već tada ubaciti Sergeja, tako da je Radonjić ipak bio manje zlo). Moram da pohvalim Ljajića (koji inače nije igrač po mom ukusu), doduše opet je davao neprecizne i zakasnele pasove ali je sve nadomestio požrtvovanom, i izuzetno dobrom igorm u odbrani.

avatar
Skaut1
Wednesday, 27.03.2019
10:01

Nisam rekao Pavkov umesto Mitrovića (iako je čak i on brži i pokretljiviji) nego ili Jović sam, ili u paru sa 1 od njih dvojice. Aliteracija, u pravu si, greška u kucanju.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.03.2019
19:22
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.03.2019
19:22

P.P.S. Jeste Mitrovic prilicno spor, ali, zar je Pankov simbol brzine? :-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.03.2019
19:12

Nije ni alteracija nego ALITERACIJA:-D S obzirom na vreme pisanja komentara, dobro sam ga i sastavio:-D Bio je sigurno penal za nas, a za njih nije ako se lopta prvo odbila od lica, ja nisam tako video... P.S. Ljajic mozda jeste gresio, ali, lopte kakve on da, retko ko moze, a umesto Gacinovica je trebao da udje neki centralni vezni, a ne onaj...