Selektor Litvanije razmišlja kao Krstajić? Evo šta je rekao o debaklu Srbije u Ukrajini

Autor: Beta Beta
nedelja 09.06.2019.
20:39
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Litvanije Valdar Urbonas izjavio je danas da je Srbija jak i dobar tim uprkos ubedljivom porazu od Ukrajine.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Litvanija će sutra gostovati Srbiji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Gledao sam utakmicu Srbije i Ukrajine, naravno. Srbija je jak, dobar tim, a takve stvari se dešavaju i najboljima", rekao je Urbonas na konferenciji za novinare u Beogradu.

Utakmica će se igrati tri dana posle debakla koji je srpski tim doživeo u Ukrajini i poraza rezultatom 5:0.

"Ne znam zašto gledate Srbiju samo kroz tu utakmicu jer je to tim koji je pre toga bio neporažen na osam mečeva i igrao je nerešeno protiv ekipa kakve su Nemačka i Portugal", kazao je Urbonas.

Duel reprezentacija Srbije i Litvanije igraće se u ponedeljak od 20.45 pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
21:40

Ako razmišlja kao Krstajić to znači da ne razmišlja, a to je odlično. Ljudi, da li stvarno verujete da se Krstajić o bilo čemu pita. Šta god mislio o Lalatoviću verujem mu kada kaže da je u zvezdi puklo kada im je pocepao naručeni sastav tima. Isti ljudi odlučuju o Kokezi, o Krstajić, o celom savezu i reprezentaciji. Ne bih se iznenadio da mi neko kaže da je Krstajić igrao 3-5-2 zato što je to bila najbolja formacija u odnosu na spisak igrača za prvih 11 koji je dobio. Iako Krstajić nije najveći krivac ovo što je prihvatio da radi i što nam vređa inteligenciju svojim izjavam ne može nikad da ga opere. Jednostavno i prosto - svi napolje iz FSS!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.06.2019
20:50

Naravno da tako prica jer mu odgovara da ovaj sedi protiv njih i u Litvaniji...