Selektor ima novu poruku za Milivojevića i Nastasića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.11.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Da li će to nešto promeniti?

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Matija Nastasić je zbog povrede (?) propustio i Mundijal u Rusiji, a Luke Milivojevića u nacionalnom timu nema od početka Lige nacija.

Razlozi su manje-više poznati, i jedan i drugi su nezadovoljni pojedinim odlukama selektora Mladena Krstajića, a Nastasić je čak poručio da neće igrati za nacionalni tim dok je Krstajić na toj poziciji.

Ova tema ponovo je izbila u prvi plan večeras tokom razgovora selektora sa novinarima u Staroj Pazovi, a uoči utakmice poslednjeg kola grupne faze takmičenja u Ligi nacija, protiv Litvanije u Humskoj.

Na njihovo pitanje o pomenutoj dvojici igrača, Krstajić je uputio pomirljivu poruku.

"Na njima je, kad budu raspoloženi da igraju za reprezentaciju biće tu. Niko nije precrtan", naglasio je Krstajić, a prenosi ''Kurir''.

U prilogu pogledajte šta je još selektor rekao novinarima u vezi sa sutrašnjom utakmicom.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 20.11.2018
02:57

Moram priznati da mi ovo jako loše zvuči. Uopšte nisam osoba koja smatra da je osveta ili bilo kakav tip vraćanja milo za drago* - pametna i ispravna stvar. Ne zbog toga. U pitanju je karakter osoba koje se uključe u nekakvu nečasnu stvar, a to su uradili Milivojević i Nastasić. Ljude lošeg karaktera - nije dobro imati u ekipi, pa koliko god da su dobri u poslu kojim se bave. Osim ako su jedini. A zaista nisu. Nijedan. Maksimović i Lukić su mnogo brže odigravali od Milivojević - Matić. Trenutno je nekoliko stopera koji nisu ništa slabiji od Nastasića. Veljković je po meni baš talentovan i nadam se da kiksevi, koje za sad ponavlja, mogu da se eliminišu i da bude - izuzetan stoper. Još jednom, nije dovoljno što neko dobro igra fudbal. Treba imati tim, a ne skup pojedinaca. A poznato je da jedna trula jabuka - začas upropasti ceo džak zdravih.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
16:14

I moguce je da Milivojevic nije govorio istinu kad je rekao da pouzdano zna da Nastasic nije bio povredjen. Bas zbog svega toga, selektor mora mnogo odlucnije da nastupi, ovako deluje i ispada kao da ima nesto da krije. Mozda i ima, ali, mozda i nema, a ako nema, ne treba vise da cuti, ocigledno da ovakav miroljubivi i pristup mirotvorca i pomiritelja nesto bas i nije urodio plodom.

avatar
poljskikupanjac
Monday, 19.11.2018
20:51

napalio se pobedio crnu goru pa misli da je neki strucnjak ,ljudi kad nam dodje neka ozbiljnija repka na*ebali smo sa ovim

avatar
jv
Monday, 19.11.2018
20:30

Ovaj nije odgovorio ni na jednu prozivku. On i dalje glumi da je sve u redu. Beskičmenjak.

avatar
JFT96
Monday, 19.11.2018
20:19

Krstajicu bolje bi ti bilo da pozoves Luku da ima ko da da penal,vec smo 2,3 promasili u nizu...

avatar
ddr16
Monday, 19.11.2018
20:11

covece,pokazi stav bar u necemu,makar i u ovome,vidis da te i jedan i drugi prozivaju u svakom intervjuu i ti opet ne smes da preseces. kad nisi trener budi bar covek

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
20:03

Tu trebaju da budu samo ako zasluze, to mora da bude jedini kriterijum i jedino merilo. Milivojevic mozda i jeste, ali, od Nastasica sad imamo bolje stopere, ali, nikoga se ne bih odrekao osim ako se sam taj igrac trajno ne oprosti kao npr. onomad djordjevic za kojim ni mama rodjena sigurno ne zali sto ga nema u reprezentaciji. Sutra fino u ovom sastavu da izadjemo: Jovanovic (Vasiljevic)- Gacinovic (ipak igramo protiv Litvanije), Milenkovic, Spajic, Rodic- Zivkovic, Maksimovic (Lukic), Fejsa, Ljajic (Radonjic)- Prijovic, Jovic.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 19.11.2018
22:55

Samo sanjaj da cemo izaci u tom sastavu,ipak nas vodi 'strucnjak'

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
09:29

I onda kazi da ne dominiram:-D Znam da nece izvesti, nema kod nas fino:-/