Šeki zbog Zvezde hteo da razbije televizor!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.07.2015.
12:08
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezdina legenda Dragoslav Šekularac razočaran je onim što je video na Zvezdinoj ovogodišnjoj evro-premijeri, a još više ga čude pojedine izjave novog trenera Božovića posle meča.

blic.rs
blic.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda je stigla na prag eliminacije tek što je ovog leta ponovo zakoračila na evropsku pozornicu, posle godinu dana suspenzije.

Kairat nije igrao ''kao Mančester'' o čemu je pre meča i govorio Miodrag Božović, ali posle onoga što smo videli na ''Rajku Mitiću'', pitanje je sa kojom ekipom bismo mogli da uporedimo sadašnji Zvezdin sastav.

Dragoslav Šekularac je gledao meč sa Kairatom i poraz od 2-0 i priznao da su ga Božovićevi puleni baš iznervirali.

''Malo je nedostajalo da u dva navrata, kada su primali golove, razbijem televizor'', istakao je Šekularac, a prenose ''Novosti''.

Popularni Šeki podseća da je golman Rajković bio najbolji Zvezdin igrač, što dovoljno ilustruje na šta je ličila Zvezdina igra protiv Kazahstanaca.

I za trenera Božovića ima jednu kritiku.

''Kako može da posle ovakvog poraza kaže 'bravo momci'? Kakvo 'bravo' kad smo izgubili sa dva razlike, a mogli smo da primimo još koji gol'', konstatuje Šekularac, ali i smatra da Božoviću treba pružiti priliku da u narednih šest meseci pokaže da li je kadar da Zvezdinu igru podigne na viši nivo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mibo$$$.
Saturday, 04.07.2015
17:06

Mene buni vise ona izjava da bi bilo cudo da je zvezda na marakani pobedila kairat??

avatar
Saturday, 04.07.2015
15:41

Тешко је било гледати зло очима а не бити у могућности да било шта предузмеш...nА Шеки је Звездина легенда. Учествовао је у стварању оне генерације из Барија. И зато је емотивно везан. nПлус изграђени стандарди бившег врхунског играча и тренера...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 04.07.2015
13:05

a ja mislio Seki Turkovic

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 04.07.2015
15:04

A ja imam tugu mnogo godina dugu...mnogo hiljada noci price o samociiiiii :D :D

avatar
ppera 1
Saturday, 04.07.2015
13:02

Ne razumem zašto Šeki uopšte gleda domaći fudbal? Pa da ovde nije normalno da ovaj kaže 'bravo momci', da trener repke kaže 'ponosan sam na svoje igrače' posle katastrofalnog poraza, da ovaj ili onaj trener kaže 'nismo imali sreće, a bili smo bolji' ili 'pokrao nas sudija', zar bi fudbal mogao da bude baš ovoliko jadan?

avatar
indija durot
Saturday, 04.07.2015
12:47

Niko nije kadar da podigne igru na visi nivo za 6 meseci,grofu treba dati sansu da na miru radi vise godina i da se klub organizaciono podigne na visi nivo.Ne smemo mu postavljati nikakve vremenske rokove,kvalitetan je trener,dati mu slobodu..

avatar
Pera Zambula opet
Saturday, 04.07.2015
12:27

Seki legendo iz mog rodnog grada :) MA opusti se sve je to fudba. Sto se tice izjava Bozovica one zaista jesu zanimljive ;) Ko da se pojavio novi Dacic samo u fudbalu ovaj put a ne u politi....imace Grof kako je poceo puno jos ekstra izjava ove godine :)

avatar
Nikola_pg
Saturday, 04.07.2015
13:48

Nisi ti Bog zna sto bistar. Ne bi se reklo.

avatar
Pera Zambula opet
Saturday, 04.07.2015
18:07

Od tebe sigurno jesam :)