Sejduba Suma - Šta to brine Ivicu Ilieva i šta mu je promaklo kada ga je dovodio?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.01.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li gledati proleće u znaku Sume, ili...?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sejduba Suma i dalje ima epitet Partizanovog najskupljeg pojačanja, ali jesenas to nije i opravdao na terenu.

Naporan ritam utakmica, problemi sa povredama, period adaptacije, pritisak velikih očekivanja... sve su to razlozi što Sejduba Suma u prvom delu sezone nije bio ''onaj pravi''.

Ipak, u samoj završnici jesenjeg dela sezone pokazao je određeni napredak, a može se pohvaliti i da je uspešno izveo taj istorijski penal za Partizan u 156. derbiju,  dosuđen posle 22 godine, i sa bele tačke savladao Milana Borjana.

Sada navijači Partizana očekuju da se tokom zime maksimalno pripremi za prolećne izazove i konačno svma pokaže da nije slučajno došao u Humsku.

To je bila jedna od brojnih tema tokom sinoćnjeg gostovanja sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva na YouTube kanalu Meridianbeta.

''Ono što mene malo brine kod Sume, to je njegov karakter. On je igrač kog smo toliko želeli, on nas je očarao svojom genijalnošću fudbalskom, ali nisam obratio pažnju na taj karakter i to mi je najžalije. On je svuda bio lider, svuda dominirao, ali kakav lider? Svuda je bio 'primadona'.

Sada je došao u klub sa mnogo dobrih igrača i sada mora da pokaže koliko vredi, pa tek onda da ga mi stavimo na mesto koje mu pripada ili ne pripada. Tako je bilo i sa Leonardom i svim ostalim strancima.

Tek kada nam doneseš uspeh, mi ćemo te poštovati. Daćemo ti to što ti želiš i možda zaslužuješ
'', ocenio je Iliev.

Dakle, sve je na Sumi, hoće li na proleće ''eksplodirati'' poput Leonarda, kome je takođe trebalo malo vremena da pokaže vrhunski kvalitet u Partizanu?

Iliev je otkrio i da je Leonardo čak u jednom trenutku ponudio da vrati novac i napusti Humsku zbog negativnih komentara na njegov račun posle prvih nekoliko utakmica u Partizanovom dresu. Ali, strpljenje se isplatilo, Brazilac je izdržao kritike, a onda počeo da oduševljava ''Grobare''...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 23.01.2018
23:36

Kada odgovorni ljudi koji dovode igrace budu placali iz svog dzepa za lose procene i financiski flop kluba onda bi se drugacije ponasali i ophodili prema navijacima i novinarima.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 23.01.2018
15:44

leu je trebala samo utakmica sa spartakom tada u novom sadu da pokaze da zna nesto i cim je poceo da igra krenuo je i da melje

avatar
Grobar977
Tuesday, 23.01.2018
17:27

Upravo, kakvo crno navikavanje.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 23.01.2018
18:08

samo izgovori i opravdanja brate

avatar
Djurdja
Tuesday, 23.01.2018
15:10

U vezi Sume,ovde je bilo komentara u fazonu pustimo ga da odradi kompletne pripreme pa onda da sudimo o njemu.Šta ćemo sad kad se povredio i mora mirovati 2 nedelje.Propadoše pripreme,hoćemo li ga pustiti da odradi i letnje pripreme kad se tekuće prvenstvo završi ili ćemo reći idi bestraga i ti i onaj ko te dovede,u prevodu Čakar.Nisu mu videli karakter.Nadmeno i prgavo,kao da je sa druge planete.

avatar
Darko123456
Tuesday, 23.01.2018
14:17

Ma da , svi nasi sportski direktori , kako u jednom tako i u drugom glubu , ne mogu pogrijesiti , kada igrac lose odigra , i ode , kazu nije se snasao :D